nlc.hu
Sztárok

Eduardo Capetillo élete

Így él most Eduardo Capetillo, a MariMar férfi főszereplője

Emlékeztek még a Sergio Santibáñez-t alakító színészre? Áprilisban lett 50 éves, és gyönyörű családja van!

Kinek áldás, kinek idegesítő tény, hogy az 1994-ben gyártott, mexikói MariMar telenovellát, újra és újra megismétlik a haza tévécsatornák. A női főszereplőről viszonylag sokat tudunk, hiszen a MariMart alakító Thalía, rengeteg sorozatban szerepelt ezután, majd hozzáment Mariah Carey egykori férjéhez, anyuka és feleség lett. De mi a helyzet a sáros MariMar focista szerelmét, a Sergio Santibáñez-t alakító színésszel? 

MariMar sorozat 1994-ből

Eduardo Capetillo és Thalia a MariMar sorozatban (fotó:http://sajtoszoba.tv/Izaura TV)

Nos, Eduardo Capetillo idén áprilisban ünnepelte az ötvenedik születésnapját! Eduardo a MariMar után még 12 sorozatban szerepelt. Ám 2012 óta nem látható a képernyőn. A MariMar forgatása alatt vette feleségül Bibi Gaytán színésznőt, akivel még korábban dolgozott együtt a Timbiriche nevű zenekarban. Házasságuk erősnek és stabilnak bizonyult, mert azóta is együtt vannak. Náluk a közös munka sem ment a szerelem rovására, hiszen 1998-ban együtt szerepeltek a Camila című szappanoperában. 

Eduardo Capetillo és felesége

Eduardo Capetillo és Bibi Gaytán 2010-ben. (fotó: AFP/
NOTIMEX/FOTO/CORTESIA/COR/ACE/)

Az asszony összesen öt gyermeket szült az elmúlt huszonhat évben. Legidősebb gyermekük Eduardo 26 éves, őt követte a most 23 éves Ana Paula. Harmadik csemetéjük Alejandra már 21 éves, még az ikrek: Mauel és Daniel június 20-án ünnepelték a hatodik születésnapjukat. 

View this post on Instagram

Gracias, los amo.

A post shared by Eduardo Capetillo (@capetillo_eduardo) on

A család a legfrissebb Hello magazin címlapján is szerepelt. A velük készült anyagból kiderült, hogy máig boldog, és kiegyensúlyozott a házasságuk, és ha tehetik, akkor a legtöbb időt a várostól távol, a birtokukon töltik. “Eduardo a család sziklája. Az életét adná a gyermekeiért. A legjobb apa, akit valaha kívánhattam. Abban is támogatott, hogy annyi év kihagyás után, visszamenjek forgatni”- magyarázta a cikkben a színész felesége Bibi. Eduardo szerint a felesége hozta meg a fényt az életébe, és ez a fény segít neki, hogy mindig a helyes döntést hozza meg. “Bibi az én jelzőfényem. Rávilágít arra, ami a helyes”- vette át a szót feleségétől a MariMar egykori sztárja.

Eduardo Capetillo esküvője 1994-ben
Megnézem
Összes kép (6)

Pedig sokan szerették volna lebeszélni erről a házasságról a színészt. Egy korábbi interjúban beszélt úgy fogalmazott, hogy kollégái azzal érveltek: két híresség házassága ritkán szokott tartós lenni, ráadásul túl fiatalnak is tartották őket az esküvőhöz. “Nagyobbat nem is tévedhettek volna. Mekkora badarság ez! Az ember mindig hallgasson a szívére, és zárja ki a többit. Erről is szól az egyik dalom” – magyarázta a zenészként is dolgozó híresség.

Szakadjon ránk a “corazón”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top