TV-sztárok

Így néz ki most Ana María Orozco, a Betty, a csúnya lány főszereplője

Az Esmeralda, a Marimar és a Titkok és szerelmek után egy másik szappanoperát is leporolnak az Izaura TV-ben. Jön a Betty, a csúnya lány, hogy 2,3 millió epizódon keresztül nézhessük a világ egyik legvisszataszítóbb kamufrufruját. Megnéztük, hogy mi történt a főszereplővel azóta.

A kolumbiai Ana María Orozco  színésznő alakította a Betty, a csúnya lány sorozat főszereplőjét. Hogy mennyire hozzánőtt ez a szerep, és mekkorát dobott a karrierjén, azt mi sem igazolja jobban, mint az, hogy színházakban még ma is rendre előadnak kisebb darabokat a népszerű telenovellából. Ana María 23 éves volt, amikor felkérték a csúnya lány szerepére. A sorozat olyan népszerű volt, hogy a finálé után már el is kezdték forgatni a második évadot, ami szappanoperáknál ritkaságnak számít.

Ana Maria Orozco betty a csúnya lány szappanopera, teleregény izaura tv

Ana María Orozco, a Betty a csúnya lány főszereplője 1999-ben (Fotó: Profimedia/ Prod DB © RCN Television)

Ana María Orozco idén nyáron lesz negyvenöt éves. Első férje Julián Arango színész volt, aki Hugo Lombardit alakította a Betty, a csúnya lányban. Frigyük nem tartott sokáig, és 2005-ben a színésznő már Martín Quagliának mondta ki a boldogító igent. Ana Maríának két gyermeke van, mindkettőnek Martín az apja. Első lánya 2004-ben, míg kisebbik lánya 2010-ben született.

Így néz ki most a Betty, a csúnya lány 45 éves főszereplője, Anna María Orozco:

@veronicainfantino_makeup/ De Colombia con amor! La mejor maquilladora!🙏😍

Ana M Orozco (@anaorozcoof) által megosztott bejegyzés,

Este lunes 22 de Enero se estrena “Simona” en Argentina por Canal 13. Les presento a Marilina. @polkaprod, @simona.

Ana M Orozco (@anaorozcoof) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top