nlc.hu
Sztárok

Thalia Sodi családja

Thalía 50 éves, mi pedig alig akarjuk elhinni – Rosalinda nem öregszik

Ha Thalíát nézzük, két szó jut az eszünkbe: genetikai csoda. Mert mindent azért mégsem foghatunk a plasztikai sebészetre!

Thalía a világ egyik leghíresebb és legszebb mexikói színésznője és énekesnője, akiért milliók rajonganak, a mai napig giga koncerteket ad, miközben augusztus 26-án húzza be az ötödik ikszet.

Dél-Amerikában legalább úgy rajonganak érte, mint Jennifer Lopezért

Már 22 éve annak, hogy Rosalinda, a gyönyörű naiva és a sármos José Fernando cukormázzal leöntött, mégis (vagy pont ezért) nagyon is szerethető történetét megismerhettük. Habár Thalía a sorozat idején már ismert énekesnő, színésznő volt Dél-Amerikában, az igazán nagy ismeretséget Rosalinda szerepe hozta meg a számára.

Thalía akkor és most

Thalía a Rosalinda idején és most
(Fotó: Lalo Yasky/WireImage és John Parra/Getty Images)

A telenovellák királynője énekesnőként is nagyon sikeres, ami nem csoda, hiszen gyerekkora óta énekel. Az évek alatt sorra nyerte a dél-amerikai zenei díjakat, a mai napig aktív, és időről időre prezentál új dalokat. Rendszeresen koncertezik, és amikor ő lép fel, az felér egy divatbemutatóval is. Előadói stílusát leginkább egy visszafogott Jennifer Lopezhez tudnánk hasonlítani. Habár vannak angol nyelvű számai is, főleg spanyolul énekel, talán ennek tudható be, hogy leginkább Dél-Amerikában van a rajongói bázisa. De így sem panaszkodhat, nem is teszi: csak az Instagramján több mint 17 millióan követik, és még Hollywoodban a Walk of Fame-en is van egy csillaga.

Persze, a világsztárok nem csak egy dologra koncentrálnak, igyekeznek több oldalról is bebiztosítani magukat, ez alól Thalía sem kivétel. Saját márkás sminkszerei és parfümjei is vannak, valamint a divatipart sem hagyta ki, és az egyik legkedvesebb kiegészítőjét formálja a saját ízlése szerint: cipőket tervez (vagyis inkább a csapata).

Thalía már kamasz gyerekeket nevel

Az énekesnő 1971. augusztus 26-án született, azaz idén már az ötödik ikszet ünnepli, de ezt még a legközelebbi, legnagyobb felbontású képeit vizsgálva is nehezünkre esik elhinni. Tény, édesanyjától, Yolanda Mirandától jó géneket örökölt, és odafigyel a bőrápolásra, valamint az étrendjére is, de a szépészeti beavatkozásokat sem veti meg. Azt viszont el kell ismernünk, nem viszi túlzásba, a vonásai nem torzultak el, tényleg úgy néz ki, mint aki 35 éves korában megállította az időt.

Megnézem
Összes kép (5)

Thalía és a 22 évvel idősebb zenei mogul, Tommy Motolla 2000-ben házasodtak össze, és bár nagyon szerettek volna családot, az énekesnőt próbára tette a sors, mert első gyermekét csak számos vetélés után sikerült kihordania. Lányuk, Sabrina Sakaë 2007-ben született, majd érkezett egy kisfiú is, Matthew Alejandro 2011-ben. Habár Thalía közösségi oldala nagyon aktív, de a gyerekekről nem sok fotót posztol.

Talán, adná magát, hogy a gyerekek is a szüleik nyomdokaiba lépnek, egyelőre azonban úgy néz ki, más irányba szeretnének menni: Sabrina imád festeni, rajzolni, érdekli a rendezés – és apja után – a zeneszerzés és a producerkedés is vonzza. Matthew-t a szobrászat érdekli, de legfőbb vágya az, hogy profi gamer legyen. Bármibe is kezdenek, a szülők támogatni fogják a gyerekeiket.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top