nlc.hu
Sztárok

Thalia gyerekei

Ilyen nagyok már Thalía, a Marimar sztárjának gyerekei

Thalía Sodi és Tommy Mottola gyermekei már 13, illetve 9 évesek, és úgy tűnik, nem kívánnak híres szüleik nyomdokaiba lépni.

Thalía Sodi, a Rosalinda és a Marimar sztárja 2000-ben ment feleségül a nála 22 évvel idősebb, amerikai zenei producerhez, Tommy Mottolához. Lányuk, Sabrina Sakaë 2007. október 8-án született meg, míg a fiuk, Matthew Alejandro 2011. június 24-én jött világra. A kisfiú születését a színész-énekesnő imádott édesanyja sajnos már nem élhette meg, Yolanda Miranda ugyanis alig néhány héttel korábban váratlanul elhunyt.

Thalía életében azonban nem ez volt az egyetlen tragédia: egy 2015-ös interjújában elárulta, hogy több további alkalommal is várandós volt, azonban sajnos elvetélt. A két gyermeket azonban hatalmas szeretetben nevelik férjével. Bár nem mutogatják őket mindennap, időről időre azért feltöltenek néhány kedves családi fotót a közösségi oldalaikra. A tanév végén például büszkén pózoltak velük.

„Kiválóan fejezték be a tanévet, a stressz és a bizonytalanság dacára is, amellyel gyermekként kellett szembesülniük ezekben a furcsa időkben. Házi mézeskalácsokkal, csokis sütikkel, csókokkal és ölelésekkel ünnepeljük őket. Ezer köszönet és elismerés a tanároknak és szülőknek, akik a világjárvány idején is segítettek a legkisebbeknek, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból” – írta akkor posztjához a sztár.

Tommy Mottola, Thalia és a gyerekek (Fotó: Michael Tran/FilmMagic)

Tommy Mottola, Thalía és a gyerekek (Fotó: Michael Tran/FilmMagic)

Bár a gyerekek anyai és apai ágról is örökölhették a zenei tehetséget, egyelőre úgy tűnik, mégsem lépnek a szüleik nyomdokaiba. „Nem érdekli őket a szórakoztatóipar. Sabrina lányom az animáció iránt rajong. Szeret animációkat készíteni, rajzolni, festeni, alkotni, képregényt összeállítani” – mesélte néhány hónapja Thalia az El Break de las 7 című műsornak adott interjújában. Elárulta azt is: Sabrinát foglalkoztatja azért a zeneipar is, azonban sokkal inkább a kulisszák mögötti világ, a rendezés, a zeneszerzés és a producerkedés, nem pedig az, hogy színpadon vagy kamerák előtt álljon. A 9 éves Matthew Alejandrót viszont a számítógépes játékok érdeklik, profi gamer szeretne lenni, ezenfelül pedig még a szobrászat is vonzza. A gyerekek életének mindemellett része a rendszeres testmozgás is, kedvenc sportjuk a karate.

A színész-énekesnő hangsúlyozta, biztos abban, hogy bármilyen utat is választanak majd a gyermekei, sikeresek lesznek benne. Bár ez egyáltalán nem látszik rajta, Thalía Sodi jövőre tölti be az 50-et, ám a naptárral csak annyiban foglalkozik, hogy oda írja be, mikor és hol kell lennie. Egyébiránt pedig a családjára és a munkájára koncentrál, illetve igyekszik alkalmazkodni a világjárvány keltette kihívásokhoz. „Olyan vagyok, mint akárki más: új eszközöket és stratégiákat dolgozok ki ennek a szorongással teli helyzetnek a kezelésére” – fogalmazott.

(Nyitókép: Michael Tran/FilmMagic)

Még több sztárcsemete:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top