Tóth Vera látomásként tündököl új fotóján

nlc | 2024. Augusztus 26.
Tóth Vera legújabb fényképén egyszerűen káprázatosan fest, a rajongók szerint a fotón Vera egy az egyben olyan, mint Adele.

Örülnénk neki, ha Tóth Vera végre eldöntené, hogy inkább lenyűgözően gyönyörű, tehetséges séf vagy káprázatos hangú énekesnő lesz, mert így nekünk, egyszerű halandóknak tényleg nem marad semmi. De ha őszinték akarunk lenni, ezt nem is bánjuk, amíg olyan fotókat kapunk a sztártól, mint amit a napokban osztott meg az Instagram oldalán. 

Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral

Vera egyszerűen csak ennyivel feliratozta a csodás fotót: „Tegnap este=Pompa” – és valóban nincs szükség további magyarázatra. Egy ezüstösen csillogó, oldalt és az ujjain felsliccelt, mély nyakkivágású ruhában tündökölt az énekesnő az eseményen, amin részt vett. A ruhát egy aranyló övvel és egy pántos szandállal egészítette ki, amit a romantikus hullámokban lógó haja tett tökéletessé. Ezzel pedig hibátlanul megidézve a szépség görög istennőjét, Aphroditét.

De nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek annyira tetszik Tóth Vera fényképe, hogy egy másik ikonhoz hasonlítsák őt. A legtöbb rajongónak azonban inkább egy, a Verához hasonlóan aranytorkú énekesnő jutott az eszébe, mégpedig Adele. Míg mások inkább a testvéréhez, Tóth Gabihoz hasonlították a nőt. De abban mindannyian egyetértettek, hogy Vera lenyűgözően fest.

Te is kíváncsi vagy a fényképre? Ide kattintva megnézheted!

Exit mobile version