nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera Tina Turner dalát adja elő

Így énekli Tina Turner egyik leghíresebb dalát Tóth Vera

Az énekesnő számára Tina Turner egy igazi példakép volt.

Ahogy korábban megírtuk, az amerikai énekesnő hosszú betegeskedés után 83 éves korában hunyt el. Tóth Vera igyekszik megőrizni Turner örökségét, és ha teheti, örömmel énekli a legendás előadó dalait, melyekből az nlc szerkesztősége is készített egy válogatást. Ebben a videóban Pásztor Annával és Vitáris Ivánnal közösen éneklik a Proud Mary című slágert.

„Eszembe se jutott, hogy egyszer ő is elmúlik a fizikai létből, mert talán sosem azt figyeltem, hogy ő is csak egy ember, emberi testben, áldással a torkában. Benne a spiritualitást, a közvetítőt láttam, aki mindig inspiratív személyiség lesz abban, hogy kell újra és újra elkezdeni, hogy kell szinte a semmiből felállni, és megszállottan bízni önmagában és a tehetségében. Buddhista hozzáállása, megtérése, megnyugvása, stabil önbecsülése, a hite vitte őt tovább a gigantikus szóló sikere felé, amit már nagyon megérdemelt és sokak örömét jelentette onnantól, hogy újra befutott” – írta a poszt mellé a sokat fogyó Tóth Vera.

Tóth Vera

Tóth Vera (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top