Férjhez ment Csocsesz lánya, Karolina

N.O. | 2024. Augusztus 29.
Szűk családi és baráti körben kötötte össze hivatalosan is az életét Csocsesz lánya és párja.

Csocsesz lánya, Karolina és Norbi egy éve jártak jegyben, nem akartak nagy felhajtást, így azok a személyek voltak jelen a jeles napon, akik különösen fontosak számukra – írja a Bors.

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Óriási büszkeség volt az apai szívemnek, amikor az oltárhoz kísértem a kislányomat, és átadhattam Norbinak. Jó volt látni, hogy gyönyörű és boldog Karolina. Ráadásul a 20. kerületi, Pacsirtatelepi templomban kötötték össze az életüket, ott, ahol engem kereszteltek, ahol bérmálkoztam, ahol a drága nagymamám, nagypapám, édesanyám, nagynénikém, szeretteim vannak eltemetve. Itt lett megkeresztelve az unokám is. Családi kötődésünk van a templomhoz, Karolina ezért ragaszkodott, hogy az esküvője is itt legyen” – árulta el Csocsesz, aki a szervezésből is jelentősen kivette a a részét, a hatvanfős lagziban mindenki jól érezte magát.

Csocsesz korábban bevallotta, nincs megelégedve a külsejével: “Tudom, hogy szép már nem leszek, (…) csak nézzek jobban ki. Jó ideje tervben van a diétázás, sőt az életmódváltás, de valahogy nem sikerül fogynom” – jelentette ki a zenész, hozzátéve: ha egy tízest ledob, azzal már tökéletesen megelégedne.

Exit mobile version