Tejben-vajban fürösztötte 13 évvel fiatalabb kedvesét születésnapján Csuti

F. B. | 2024. Augusztus 29.
A pár a mesés Cipruson ünnepelt együtt, ahonnan a rajongók legnagyobb örömére posztoltak is néhány részletet a nagy pillanatról!

Csuti és kedvese, Bianka már lassan két éve alkotnak egy párt, kapcsolatuk pedig egyre gyorsabban mélyül el. A pár már össze is bútorozott, sőt, a családjuk is bővült. Na, persze, még nem egy közös baba, hanem egy kiskutya érkezett hozzájuk pár hónapja, akit Fradikának neveztek el. Csuti most pedig egy mesébe illő mesébe illő ciprusi utazással, romantikus vacsorával és virágcsokorral köszöntötte fel a szerelmét annak 27. születésnapján.

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

„A kezdetektől jól rezonálunk egymásra, ezért is döntöttünk úgy, hogy összeköltözünk, mert minél több időt szeretnénk együtt tölteni. Azt éreztük, hogy nem szeretnénk külön tölteni a szabadidőnket, így a legészszerűbb megoldás az volt, hogy összebútorozunk. Ez egy komoly lépés egy párkapcsolatban, de mi már nagyon hamar tudtuk, hogy a döntésünk helyes, mert azonos az értékrendünk, a gondolkodásunk, és nagyon szerelmesek vagyunk egymásba” – magyarázta korábban szerelmükről Szabó András Csuti. 

„Soha az életemben nem gondoltam volna, hogy egy generációval fiatalabb hölgy olyan jól tud engem kezelni, mint eddig talán senki soha. Egyszerre barát, társ, szerelem… Hihetetlen jó! Mintha az ő receptorai tökéletesen nyitottak lennének akkor, amikor mondjuk én kretén vagyok. Olyankor otthagy, hogy kipuffogjam magam, aztán visszajön, és ez tök jó” – tette hozzá.

Meséssé tette szerelme születésnapját

Úgy tűnik a harmónia továbbra is fennáll a sztárpár kapcsolatában, Csuti ugyanis egy olyan romantikus szülinapozást tervezett kedvesének, amit csak egy nagyon szerelmes férfi tehet. Egy ciprusi, tengerparti étterembe vitte a szerelmét, akit egy hatalmas virágcsokorral, rózsaszirmokkal és romantikus vacsorával lepett meg, amelyről Bius a 24 óráig elérhető Instagram-sztorit tett közzé.

Természetesen ahogy kell, a büszke férfi is feltöltött egy közös fotót a saját közösségi oldalára, az alábbi mondatokkal:

Isten éltessen, szerelmem, sokáig! Öröm volt veled ebben a szettben végighaladni a sétálóutcán

Exit mobile version