Demcsák Zsuzsa romantikus fotón mutatta meg ritkán látott férjét

F. B. | 2024. Augusztus 30.
A műsorvezetőnő csak úgy sugárzik a boldogságtól férje mellett, akit legújabb bejegyzésében éppen megcsókolni készül.

Demcsák Zsuzsa habár a közösségi média oldalán gyakorta posztol, a magánéletébe már annál ritkábban enged betekintést. Most azonban kivételt tett, és férjével, illetve gyermekeivel közös képet osztott meg 24 órán át elérhető Instagram-történetében. 

Fotó: Trenka Attila

 Demcsák Zsuza tavaly októberben, nem sokkal válása után lepett meg mindenkit azzal a hírrel, hogy egy titokzatos gyűrűs képet posztolt, amihez csupán annyit fűzött hozzá, hogy „igent mondtam”. Később a műsorvezető megerősítette, valóban megkérték a kezét, ám a meglepetések sora ezzel nem ért véget, ugyanis decemberben titokban harmadszor is férjhez ment.

A műsorvezető újdonsült kedveséről egyébként szinte semmit sem lehet tudni, csupán azt, hogy sikeres debreceni üzletember, akit Ferencnek hívnak és néhány évvel fiatalabb a műsorvezetőnél. 

Kivételes fotót posztolt

Zsuzsa most augusztusi kedvenc pillanatait összegezte, melyben nem csak gyermekeit és legemlékezetesebb pillanatait mutatta meg a hónapból, hanem ritkán látott párját is. A fotó ide kattitva tekinthető meg a kiposztolástól számított 24 órán belül. 

Exit mobile version