nlc.hu
TV-sztárok
Repül az idő: Demcsák Zsuzsa legkisebb lánya 18 éves lett

Repül az idő: Demcsák Zsuzsa legkisebb lánya is nagykorú lett

Demcsák Zsuzsa lánya nagykorú lett, ennek apropóján pedig egy közös fotóval köszöntötte a műsorvezető a gyönyörű lányát, Tamarát.

Demcsák Zsuzsa megmutatta ritkán látott lányát, a 18 éves Tamarát. A műsorvezető le sem tagadhatná a gyönyörű gyermekét.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: TV2)

Demcsák Zsuzsa mindkét gyermeke betöltötte a 18. életévét. Ezúttal lányát, Tamarát ünnepelte a család, aki szakasztott mása a gyönyörű műsorvezetőnek. Bár az édesanya ritkán mutatja meg szeretteit, most kivételt tett ezalól.

Demcsák Zsuzsa a válása után újra rátalált a szerelemre egy titokzatos üzletember személyében. Annyira egymásba habarodtak, hogy néhány hónapon belül el is jegyezték egymást, majd tavaly december 24-én összeházasodtak. A műsorvezető és újdonsült férje ráadásul egy új családtagot is örökbe fogadtak, egy kiskutya személyében.

A napokban pedig újabb örömhír érkezett a család felől, ugyanis a műsorvezető kisebbik gyermeke is felnőtté vált. Tamara  betöltötte a 18. életévét. 

„18 éves lett. Valóban, mintha csak tegnap lett volna, amikor először a karomban tarthattam, ma pedig már a legkisebb gyermekem is nagykorú. Édes, drága nagylányom! Tiéd az élet, én pedig mindig itt leszek neked!”– írta a műsorvezető a posztjában.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top