Ízekre szedik a kommentelők Hódi Pamelát

CS.Á. | 2024. Augusztus 30.
Akadnak, akiknek nagyon nem tetszik, hogy a sok edzés hatására szálkásabb, izmosabb és vékonyabb lett.

Hódi Pamela teljes erőbedobással készül a Sztárbox versenyére, kőkemény edz már hónapok óta, erről pedig olykor közösségi oldalán is mutat felvételeket. Így tett most is, amikor egy olyan fotót tett közzé 24 órán át elérhető Instagram-történetében, melyen kimerülten öleli át a bokszzsákot. „Ezen a héten lazábbak az edzések, nem akarunk esetleges sérülést, izomlázat és kimerültséget vasárnapig. Már csak 3 nap!” – írta hozzá kommentárnak. 

Fotó: RTL/ Hargitay Olivér,

A kommentelők egy részének azonban nem tetszett, amit látott. Néhányan úgy vélik, túlságosan lefogyott az influenszer, nemtetszésüknek pedig hangot is adtak. „Szerintem nagyon beesett az arca, a régi hajkoronáját pedig nagyon hiányolom, gyönyörű haja volt”, „Iszonyúan nyúzott. Anyám 65 évesen ezerszer különbül néz ki, pedig soha nem volt semmilyen beavatkozása, és igen, túl vékony Pamela, azért néz ki ilyen lestrapáltnak” „Olyan, mint egy etióp kisgyerek” – szól néhány éles bírálat Redditen, azonban jóval többen akadtak, akik szerint nagyszerűen néz ki Hódi Pamela és akik szerint a kritizálók valójában nem tesznek mást, mint szándékosan kötekednek.

„Őrült jó formában van most, remélem, olvassa ezt, le a kalappal” – állt ki mellette az egyik hozzászóló. „Iszonyat csinos, jól áll neki” – mondta el véleményét egy másik fórumozó. „Ez rettentően messze van a túl vékonytól. csinos, izmos, formás. Nem tudom, hogy lehet erre azt mondani, hogy túl vékony” – foglalta össze sok kommentelő véleményét egy újabb megjegyzés.

Exit mobile version