Szoboszlai Dominik volt párjára is rátalálhatott a szerelem: ő a szerencsés férfi

F. B. | 2024. Augusztus 30.
A focista volt szerelme úgy tűnik túllépett a múlton és egy üzletember mellett találta meg a boldogságot, a pletykák szerint már több, mint fél éve.

Bár a lapok már rengeteget cikkeztek Szoboszlai Dominik új kapcsolatáról, egészen ideáig a nagyközönség számára az rejtve maradt, hogy vajon rátalált-e a szerelem a focista exére, Gécsek Fannira. Úgy tűnik, most végre ezt is megtudhatják a rajongók, ugyanis a sportoló egykori kedvese is túlléphetett a múlton, ráadásul nem is akármilyen férfi mellett.

Fotó: Getty Images

Gécsek Fanni nemrég a születésnapját ünnepelte, amiről egy képet is megosztott az Instagram-oldalán. A Redditen azonnal találgatás kezdődött, hogy ki lehet a titokzatos férfi, akit a fiatal lány hátulról átkarol. A kiposztolt fotón ugyanis egy teniszpálya mellett, lufik és rózsacsokrok körében ölelte új párját Fanni, akiből csak annyi látszott, hogy egy sportos, magas, barna hajú férfiről van szó. 

A Bors azt állítja, tudják ki lehet a képen szereplő férfi, azt írják, a pletykák szerint egy magyar üzletemberről van szó, aki ingatlanok értékesítésével foglalkozik. Bár, arra a kérdésre nem érkezett válasz, hogy Fanni honnan ismeri az úriembert, azt viszont többen állítják a kommentszekcióban, hogy már több, mint fél éve egy párt alkotnak Jánossal

A fotó a párról ide kattintva tekinthető meg.

Exit mobile version