Sztárgyerekek, akik megszólalásig hasonlítanak híres szüleikre

D. A. | 2024. Szeptember 03.
Az egész olyan, mintha nem is a gyerekek szerepelnének a képen, hanem időutazás során kapták volna őket le a saját fiatal énjükkel.

Tiszta anyja/apja – szoktuk mondani, amikor egy gyerek megszületik, de a következő celebgyerekek tényleg le sem tagadhatnák híres szüleiket. Olyan mértékben hasonlítanak, hogy egy életrajzi filmben simán alakíthatnák a felmenőiket, még csak maszkmesterek munkájára vagy utólagos módosításokra sem lenne szükség az arcukon. Ha nekünk nem hiszel, akkor a lapozd végig a következő galériát és meglátod, mire gondolunk, amikor azt mondjuk, úgy hasonlítanak, mint két tojás.

Susan Sarandon és Eva Amurri

Susan Sarandon és Eva Amurri 2016-ban egy díjátadón. A 39 éves színésznő ugyanazokat a jellegzetes karakteres vonásokat örökölte, amik az édesanyját is kiemelték a tizenkettő egy tucatból. (Fotó: Getty Images/Alberto E. Rodriguez)

Clint Eastwood és Scott Eastwood

Ugyanaz a ráncolt szemöldök, ugyanaz a szájtartás. Lehet, hogy Clint Eastwood és fia, Scott között 56 év van, de megszólalásig hasonlítanak. (Fotó: Getty Images/Emma McIntyre)

Kaia Gerber és Cindy Crawford

Kiköpött anyja! Kaia Gerber pont ugyanúgy fest, mint a fiatal Cindy Crawford. (Fotó: Getty Images/Cindy Ord)

Mamie Gummer és Meryl Streep

Meryl Streep három lánnyal, és egy fiúval büszkélkedhet, akik mind nagyon hasonlítanak rá, de kétségkívül a legidősebb csemete, Mamie Gummer ütött rá a leginkább. (Fotó: Getty Images/Brent N. Clarke)

Ava Philippe és Reese Witherspoon

Reese Witherspoon lánya, Ava Philippe ilyen megjelenéssel sokra vinné a szakmában, őt azonban nem vonzza a reflektorfény – legalábbis nem színészként. A pletykák szerint séf szeretne lenni. (Fotó: Getty Images/Michael Tran)

Tom Hanks, Rita Wilson és Colin Hanks

Igazán nem ér kedvenceket választani, de nálunk az abszolút befutó páros Tom és Colin Hanks. Elképesztő a hasonlóság kettejük között, mintha a fiatal Tom ülne egy asztalnál az idősebb kiadásával. (Fotó: Getty Images/Stefanie Keenan)

Violet Affleck és Jennifer Garner

Jennifer Garner és legidősebb lánya, Violet 2022-ben meghívást kaptak a Fehér Házba. A lányon egyetlen vonást sem fedezni fel Ben Afflecktől, ellenben az anyjától… (Fotó: Getty Images/Nathan Howard)

Exit mobile version