Szívszorító videó: Egy helyi kislány vigasztalta meg a síró Laky Zsuzsit az Ázsia Expressz forgatásán

F. B. | 2024. Szeptember 04.
A fáradt és megterhelt Laky Zsuzsi éppen a könnyeit törölgette, amikor egy kislány ment oda hozzá, hogy érdeklődjön a hogyléte felől.

Érzelmekkel túlfűtve telik az Ázsia Expressz versenye Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv párosa számára is. Nem csoda hát, hogy Laky Zsuzsinál el is törött a mécses, amit egy helyi kislány észre is vett, így gyorsan a segítségére sietett. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

A napokban nagy megdöbbenést okozott rengeteg néző számára egy, a sztárpár között lezajlott eset, mikor is a ketrecharcos csúnyán ráförmedt feleségére az egyik feladat teljesítése közben. Történt ugyanis, hogy a házaspárnak oldalkocsis kerékpárral kellett közlekedniük az egyik feladatban, amit az egyikük hajtott és kormányzott, míg a másikuk navigált. Az útirány meghatározásával azonban akadt egy kis gondja Zsuzsi és Gusztáv párosának, az eset pedig odáig fajult, hogy Gusztáv többször is ráförmedt a szépségkirálynőre. 

„Nem aludtam három napja, baszd meg, nem ettem ma még semmit, és itt tekerek, mint a güzü, 38 fokban, baszd meg! Nehogy azt hidd, hogy ez nekem annyira kell” – mondta a férj, majd miután Zsuzsi újfent irányt akart neki mutatni, csak egy újabb durva választ kapott: 

„Maradjál kussban, jó? Neked fingod sincs.” 

Mégis eltört a mécses

Bár Zsuzsi nem vette magára férje szavait, ugyanis mint mondta, ilyenkor tudja, hogy hagyni kell magában morgolódni, érzelmileg mégis megterhelhették az elmúlt időszakok eseményei, ugyanis keserves sírásban tört ki az este folyamán, miután befogadta magukhoz egy család, akik éppen születésnapot ünnepeltek. 

A szépségkirálynő könnyei nem sokáig maradtak rejtve a helyi lakosok elől, egy aggódó kislány pedig oda is szaladt Zsuzsihoz, hogy megkérdezze, miért sír. 

Azért mert nagyon boldog és nagyon fáradt vagyok

– válaszolta neki a versenyző.

Ha kíváncsi vagy a megható jelenetre, kattints az alábbi videóra, vagy ide!

Exit mobile version