nlc.hu
Sztárok

Gyerekkori fotók Laky Zsuzsiról

Gyönyörű volt Laky Zsuzsi, amikor 19 évesen Európa szépének választották

Több mint 20 év telt el azóta, hogy Laky Zsuzsit Európa legszebbjének választották, mutatjuk, milyen cuki volt kicsinek, és hogy kiktől örökölte szerencsés génjeit!

Laky Zsuzsinak nem a 2003-as párizsi megmérettetésen került először korona a fejére, amikor Miss Európának választották: már 16 évesen Zala szépe lett, két évvel később pedig a Miss World Hungary első udvarhölgyeként tündökölt a színpadon.

Laky Zsuzsi

Fotó: Fotocentrál.hu – Schumy Csaba

Kétségtelen, hogy Zsuzsi nemcsak szerencsés génjeinek köszönheti ezeket a szép eredményeket, hanem sokat tett is azért, hogy remek formában legyen. Ezt ma, két kislány büszke anyukájaként, pár hónappal a 40. születésnapja előtt is elmondhatja magáról.

Férje belefogyott a családja hiányába

A Farm VIP legutóbbi szériájának legjobb női játékosa Nagykanizsán született, kislányai, Luca és Lujza is itt vendégeskedett, amíg Zsuzsi a 14 millió forintos fődíjért küzdött. 

Férje, a ketrecharcosként ismertté vált Dietz Gusztáv így egyedül töltötte a forgatás heteit, amit nem viselt túl jól. Zsuzsi és a lányok nélkül egészen kiürült az otthonuk, ami miatt Guszti látványosan fogyott is.

Bár mindketten tudták, hogy a nagyszülőknél csodás kezekben vannak a lányaik, Zsuzsi és Guszti alig várták, hogy újra együtt lehessen a családjuk. Nézd meg, milyen helyes volt kicsinek az egykori Miss Európa!

Megnézem
Összes kép (7)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Schumy Csaba 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top