Laár András 15 év után válik a feleségétől: „Be vagyok fogva egy nő elképzeléseinek ketrecébe”

S. Z. | 2024. Szeptember 07.
A 69 éves zenész-humoristának nem jutott ideje az alkotásra, a válás után valósággal felszabadult, úgy érzi, eljött az ő ideje.

Laár András 15 év után otthagyta a feleségét, és néhány héttel ezelőtt el is költözött a családi házból. Ismerőseik szerint a látszat ellenére a pár jó ideje gondokkal küzdött, ám a 69 éves humorista eddig nem nyilatkozott a válásról.

Most a Blikknek elárulta: június 17-én jött rá, hogy

nem kell tovább mindkettőnk számára tarthatatlan helyzetben élni tovább és lelkileg nyomorodni. Ki kell lépni abból a zűrzavarból, feszítő légkörből és a saját utunkat járni.

A humorista albérletbe költözött, de onnan el kellett mennie, most egy barátja lakásába pakol át, és nagyon élvezi az egyedüllétet.

Laár András humorista, költő, zeneszerző, dalszövegíró és felesége 2018-ban (Fotó: Nagy Zoltán)

Feleségéről, Katiról nem akar rosszat mondani, úgy hiszi, találkozniuk kellett, hogy megszülessen a most 13 éves fiuk, Buda. Elmondása szerint a fő konfliktusforrást az jelentette a párjával, hogy az elmúlt években nem tudott az alkotással, a festéssel és a zenével foglalkozni – „csak éjszaka, fülessel a fejemen zenélhettem otthon” –, nem tudta meglátogatni a legidősebb fiát, és a barátaira sem jutott ideje, mert abból csak probléma volt.

Mikor is csinálhattam volna mindezt, ha be vagyok fogva egy nő elképzeléseinek ketrecébe? Én ezzel tisztában voltam, de akkor még erősebb volt bennem a küldetéstudat, hogy feláldozzam magam. Most azonban eljött az én időm!

Laár András szeretné békében lebonyolítani a válást, és megalkotná az életművét, nagy dolgokra készül a zenében, valamint kiadná édesapja könyvét.

Exit mobile version