nlc.hu
Sztárok

Laár András a L’art pour l’art Társulat elhagyásáról

„Nagyon megterhelő volt” – Laár András elárulta, miért hagyta ott a L’art pour l’art Társulatot

Laár András tavaly távozott társulattól, de mostanáig nem beszélt arról, hogy milyen okok álltak a háttérben.

A L’art pour l’art Társulat 2022 augusztusában jelentette be, hogy Laár András már nem tagja a csapatnak. Később kiderült, hogy Laár már februárban szakított az 1986-ban alapított társulattal.

Az elválást Laár András tavaly azzal indokolta, hogy szólókarrierjére kíván koncentrálni, most viszont részletesebben is beszélt a Blikknek az okokról.

„Ellentmondás volt a társulat elvárásai és a munkám között. Én több projektben is benne vagyok, és gyakran előfordult, hogy másra kellett az idő. Ez pedig folyamatos konfliktust eredményezett. A KFT zenekar és a L’art pour l’art Társulat menedzserei között éveken keresztül ment az alkudozás, hogy épp melyik fellépésen tudok ott lenni és melyiket kell kihagynom. Ez nagyon megterhelő volt, de most már túl vagyok ezen a problémán, és senkire nem haragszom. Viszont a társulat tagjaival már nem igazán tartom a kapcsolatot.”

A Karinthy-gyûrûvel kitüntetett Laár András humorista, költõ, zeneszerzõ, színész, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagja budapesti mûtermében 2021. december 6-án.

A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett Laár András humorista, költő, zeneszerző, színész, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagja budapesti műtermében 2021. december 6-án (Fotó: MTI/Cseke Csilla)

Laár András szerint egyébként nem a távozásról szóló döntés volt nehéz, hanem annak meghatározása, hogy ezt mikor tegye meg, mert tudta, hogy ezzel nehéz helyzetbe hozza a többieket is. Emiatt hosszú éveken keresztül maradt, pedig már inkább ment volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top