nlc.hu
Szabadidő

Laár András kilépett a L'art pour L'artból

Laár András már nem tagja a L’art pour l’art Társulatnak

A Társulat a hírt pénteken jelentette be a Facebook oldalán, de maga Laár annyit pontosított, hogy már februárban kiszállt, csak nem akarta nagydobra verni.

Kiszállt a L’art pour l’art Társulatból Laár András, de a csapat nélküle is tovább folytatja tevékenységét, ráadásul új tag is érkezik Stefanovics Angéla személyében. Mint a Facebook posztból kiderül, nem a Társulat szakított Laárral, hanem fordítva történt: Laár András mostantól a szólókarrierjére kíván fókuszálni. Az 1986-ban alapított L’art pour l’art Társulat (melynek még a neve is Laártól származik) jelenlegi tagjai Dolák-Saly Róbert, Szászi Móni, Pethő Th. Zsolt és Stefanovics Angéla, októberben indulnak új előadásaik.

Laár András

Laár András otthonában (fotó: MTI/Cseke Csilla)

Az Index az alaphírt annyival egészítette ki, hogy Laár nem most, hanem még februárban lépett ki, de akkoriban azért nem jelentették be, mert nem akartak egy amúgy is zavaros helyzetet nagy médiavisszhanggal tetézni, ahogy egymásra sem szerettek volna csúnyákat mondani.

Most a társulat megtörte a csendet, és bejelentették, hogy jön ez a csaj. Erre majd én is írok egy posztot a Facebook-oldalamra. Legyünk túl rajta, aztán nekem is meg kell nyugodnom.

Távozásának okairól annyit mondott, megelégelte a helyzetet, de azt nem részletezte, miből lett elege. A társulat tagjaival ma már személyes kapcsolatban sem áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top