Barnai Judie: „Nem mertem kimenni az utcára”

N.O. | 2024. Szeptember 09.
Barnai Judit, Judie a Ki vagy te valójában? című podcast vendége volt.

Barnai Judie-t, aki már egyébként Curtis menyasszonya folyamatos támadások érik a közösségi oldalakon, amióta összejött a népszerű rapperrel.

(Fotó: Ki vagy te valójában? poscast/videó)

“Nem tudtam kezelni, hogy engem miért bántanak. Nem mertem lemenni az utcára sem, nem mertem kimenni a lakásból, nem mertem elmenni bevásárolni, mert mindenki úgy nézett rám, mint valami mocskos rongyra (…) Az, hogy a ti olvasatotokban egy csúnya nő vagyok, azt hadd engedje már meg Ati magának, hogyha most csúnya nővel akar együtt lenni, akkor egy csúnya nővel van együtt. Azért egy nőnek, hogy azt olvassa több száz kommentben, hogy azt szidják, hogy nézi ki, az a legrosszabb. És én nem tudtam mit csinálni vele” – mondta Judie, aki többek között azt is elárulta, hogy egyáltalán nem vágyott az ismertségre, és ha lehetne választani, akkor egészen biztos, hogy távol maradna a média világától.

Ha lehetne választanom, nem lennék ennyire bent a médiában. Én voltam az, aki bent volt a Nemzeti Sportban, az ismert, aki nézte a kosárlabdát, és ez így tök rendben volt. Ha lehetne, biztos, hogy nem lennék bent a médiában

 

– árulta el Barnai Judit.

A teljes beszélgetést, itt megnézheted:

Exit mobile version