nlc.hu
Sztárok

Ezért támadták be most Curtist

Kedvese, Judie kelt Curtis védelmére a támadások miatt

Igyekezett mindenkinek nyugodtan válaszolni.

Eléggé megterhelő éve volt Curtisnek, aki úgy döntött, januárban kipiheni a rengeteg munkát és Dominikára utazott. A luxusnyaralás jó alkalom volt arra, hogy páran ismét beleálljanak a rapperbe, pláne, hogy éppen erre az időszakra esett barátnője, Barnai Judie születésnapja. 

Curtis és Barnai Judie

Fotó: Trenka Attila

A sportoló azonban egyáltalán nem bánta, hogy így alakult, ráadásul kedvese bőven fordított erőt Judie szülinapjának megünneplésére, amiről a hot! magazinnak be is számolt. 

Az emberek teljesen kiakadtak azon, hogy a párom nincs velem a harmincadik születésnapomon. Több üzenetet és kommentet is kaptam ezzel kapcsolatban. Volt, aki azt írta, hogy megérdemelném, hogy velem legyen azon a napon. Mindenkinek visszaírtam, és megpróbáltam szépen elmagyarázni, hogy ezen az egy napon semmi sem múlik. Ati tavaly rengeteget dolgozott, és általában a január az a hónap, amikor pihenni tud. Micsoda önzőség lenne a részemről, ha emiatt kiakadnék! Ráadásul aznap edzéseim voltak, maximum egy fáradt vacsora fért volna bele… Mindemellett azt is tudtam, hogy Ati már régóta nagyon készült a szülinapi bulimra, még kint Dominikán is intézkedett ezzel kapcsolatban – magyarázta Judie a lapnak, majd arra is kitért, náluk teljesen természetesen, hogy néha egymás nélkül utaznak el. – Szerintem egy jó párkapcsolat arról szól, hogy boldoggá tesz az, ha ő boldog. Kisimultan és feltöltődve jött haza, ami nekem is jó érzés. Én is minden évben elmegyek a barátnőimmel pár napra nyaralni, szerintem kellenek ezek a csajos bulik. A mi kapcsolatunkban Ati­nak is meg nekem is megvan a saját és a közösen töltött időnk is. Mindketten így működünk: kicsit szabadabban, mint azok, akik szinte egész nap keresik egymás társaságát.

Mint mondja, éppen amiatt, hogy nincsenek együtt állandóan, esik nagyon jól nekik, amikor megpihenhetnek a másik társaságában. Már egy bevált módszerük is van erre: általában minden hét elején megbeszélik, kinek, mikor lesz szabadideje és akkorra szerveznek közös programokat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top