Sztárok, akik a gyerekükkel egykorú, vagy fiatalabb emberrel élnek együtt

Gloria | 2024. Szeptember 10.
Van olyan eset is, ahol a híresség gyereke idősebb, mint az új szerelme.

2008 óta Madonna csakis fiatalabb férfiakkal randizik. 2024 júniusában jött össze egy Akeem Morris nevű jamaicai focista, aki 28 esztendős. Csak egy évvel öregebb az énekesnő legidősebb gyermekétől, a modell Lourdes Leontól. Madonna, aki idén augusztusban lett 66 éves, a születésnapját is a férfival töltötte Olaszországban, a Dolce & Gabbana birtokon, ahol egy  zártkörű bulit rendeztek számára a barátai. 

Akeem New Yorkban járt főiskolára, a tanulmányai alatt focizott, majd az Oyster Bay United FC csapathoz szerződött. A férfi jelenleg New Yorkban él, és távol tartja magát a közösségi médiától, mondjuk nem is kell neki feltölteni semmit, mert Madonna rendszeresen posztol olyan fotókat, amik az ágyban készültek róluk. 

Madonna és Akeem Morris (fotó: Profimedia)

A nagy váltás

Robert De Niro 1976 és 1988 között Diahnne Abbott férje volt, majd 1997-2018 között Grace Hightowerrel élt házasságban. Azóta a színész egy Tiffany Chen nevű nővel él együtt, aki 45 esztendős, vagyis 8 évvel fiatalabb De Niro legidősebb gyermekénél, aki 53 éves. A harcművészetben jeleskedő, de színésznőként is dolgozó Tiffany, A gyakornok című film forgatásán találkozott először a színésszel. Abban a jelenetben, ahol a férfi kipróbálja a tai-chit, Ő alakította az oktatót. 2023 áprilisában a nő egy kislánynak adott életet, aki a Gia Virginia Chen-De Niro nevet kapta. Ő a színész hetedik gyereke.

Fotó: Tasos Katopodis/Getty Images

Dédapaként lett ismét apa

Mick Jagger kedvese a 37 éves Melanie Hamrick. A rockzenész már hétgyermekes apa volt, amikor 2014-ben megismerkedett a balerinával. Mindez Tokióban történt, ahol a zenekar, és Melanie balett társulata is turnézott. A nő a színfalak mögött találkozott először Jaggerrel, aki néhány héttel később meghívta, hogy tartson vele a turné további állomásain. Melanie 2016-ban életet adott Jagger nyolcadik csemetéjének. A zenésznek egyébként 54 esztendős a legidősebb gyermeke, már öt unokája és három dédunokája van. „Minél több gyereked van, annál inkább próbálsz megfelelni. Mindegyiknek megvan a saját személyisége, ez azt jelenti, hogy bizonyos mértékig formálhatod őket, de végső soron arra kell bátorítanod a gyermekeidet, hogy olyan dolgokat tegyenek, olyan életet éljenek, amely számukra értékes“- mondta Jagger a The Guardiannek.

Fotó: Marc Piasecki/WireImage

Lányával egyidős az új pasija

Ha azt hiszed, hogy Kim Kardashian élete a legszínesebb a Kardashian famíliában, akkor még nem ismered a lányok anyjának, Kris Jennernek az életét! A 68 éves celebmami, 1978-ban házasodott meg először. Első férje Robert Kardashian ügyvéd volt, aki jó barátja volt O.J. Simpsonnak, de a gyilkossági perben az ügyvédei között is ott volt. A férfi és Kris 1991-ben elváltak, Kardashian pedig 2003-ban rákban elhunyt. Egyetlen hónappal a válás után, a nő újra megházasodott. Választottja az olimpikon  Bruce Jenner volt. 2013-ban azonban ez a nász is befuccsolt. 2015-től Bruce, immár Caitlyn néven, nőként éli az életét. Kris nem házasodott meg újra, de ez nem jelenti azt, hogy egyedül éli az életét. Még 2014-ben összejött egy Corey Gamble nevű férfival, aki 43 éves. Pont annyi idős, mint Kim Kardashian.

Fotó: Marleen Moise/Getty Images

Mennyi?! Ez aztán a korkülönbség!

A 98 éves Dick Van Dyke 1948 és 1984 között Margie Willett férje volt, majd Michelle Triola Marvinnal élt együtt 1976-től  és 2009-ig. 2012-ben viszont feleségül vette Arlene Silver sminkmestert, akivel a SAG díjátadón találkozott először. Arlene 46 évvel fiatalabb a férjénél, vagyis idén lett 52 esztendős.  „Emlékszem, hogy elment mellettem a gálán, én pedig felpattantam és azt mondtam neki, hogy: Szia, Dick vagyok! Fogalmam sem volt róla, hogy felannyi idős, mint én”– mondta a People magazinnak a színész. Arlene pedig arról beszélt, hogy soha, semmilyen filmet, sorozatot nem látott, amiben a férfi szerepelt. „A köztünk lévő korkülönbség tény, de az életünkben ez teljesen lényegtelen“- magyarázta a nő, aki még a színész legifjabb gyerekétől is 10 évvel fiatalabb.

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Fia mutatta be neki a nőt

2023 őszén James Marsdent egy 25 éves modellel, Frederique Bronsszal látták csókolózni. Ami egyébként az 51 éves színészt illeti, már van három gyermeke, fia, Jack pedig már 24 esztendős. Túl sokat nem lehet tudni kettejük kapcsolatáról, de a Daily Mail tavaly ősszel azt írta, hogy maga Jack mutatta be apjának a modellt.

James Marsdent és Frederique Brons (fotó: Profimedia)

Gigaszerelem

A 70 éves Dennis Quaid több házassága is címlapokra került az elmúlt évtizedekben. Legutóbb 2020-ban mondta ki az igent. Új választottja a 30 éves üzletasszony, Laura Savoie. Az esküvő után egy évvel közös filmes céget is alapítottak. „Laura életem szerelme. Olyan szoros kötelék fűz minket egymáshoz, amilyet még senkivel nem éltem át korábban. Az életünk öröm és boldogság”- magyarázta a People magazinnak a színész, aki rendszeresen együtt jógázik harmadik nejével. Quaid egyébként három gyermekes apa, fia Jack pedig 32 éves.

Fotó: Amy Sussman/Getty Images

Exit mobile version