nlc.hu
Sztárok

Robert De Niro és kislánya közös fotón

Közös fotón Robert De Niro és tíz hónapos kislánya

A színész hét gyermek édesapja, mindegyikükkel tartja a kapcsolatot.

A 80 éves Robert De Niro és 46 éves harcművészet-oktató párja, Tiffany Chen kislánya 2023. április 6-án jött a világra és a Gia Virginia Chen-De Niro nevet viseli. A hollywoodi sztár legfiatalabb és legidősebb gyermeke között több mint fél évszázad a korkülönbség. A színész a People magazinnak adott interjút, melyben azt mondta, hogy sok hasonlóságot fedezett fel gyerekkori önmaga és 10 hónapos kislánya, Gia között. Állítását egy édesapjával közös képpel támasztotta alá, melyet ide kattintva nézhetsz meg! 

Íme a színész és kislánya:

Imádni való baba! Amikor ránézek, a világ megszűnik körülöttem. Öröm és megkönnyebbülés együtt lenni vele. A gyerekeim mind odáig vannak Giáért. Még az unokák is, akiknek ő a nagynénjük, ami vicces, hiszen mindjárt tinédzserek lesznek! – nyilatkozta a lapnak a hollywoodi legenda. A színész korábban azt is megosztotta a világgal, hogy minden a legnagyobb rendben van a családjában, viszont az apaság nem lett könnyebb, így a babával való munka oroszlánrészét a barátnője végzi.

Robert De Niro

Robert De Niro (Fotó: Northfoto)

Nem ő az egyetlen

Richard Gere 70 éves volt, mikor három éve megszületett a harmadik feleségével közös második fia, csupán 14 hónappal azután, hogy világra jött az első közös gyerekük, Alexander.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top