nlc.hu
Sztárok

Robert De Niro nem emelgeti a babáját

Robert De Niro a melós részt a barátnőjére hagyja a babázásban

A 80 éves színész nem nagyon veszi ki a részét a babaemelgetésből, de amúgy mindenben támogatja a barátnőjét, Tiffany Chent.

Babát cipelni nehéz. Ha csak úgy a kezedbe fogod, elsőre nem tűnik annak, csakhogy a babák nem elégednek meg azzal, ha két percig hordozzák őket. Márpedig a hosszú távú babaemelgetést nem épp a nyolcvanéveseknek találták ki, legyenek bármilyen jó formában. Ezt a saját bőrén tapasztalhatta meg Robert De Niro, akinek tavasszal született meg a hetedik gyermeke. A legidősebb lánya már bőven elmúlt ötven, a legfiatalabb pedig csak nemrég múlt féléves. A legendás színész egy Guardiannek adott interjúban árulta el, hogy a szülői lét melós részéből nem igazán veszi már ki a részét.

Robert De Niro és Tiffany Chen

Robert De Niro és a barátnője, Tiffany Chen egy vacsorára tartanak idén júniusban (Fotó: Profimédia)

Amikor a lap újságírója rákérdezett, milyen volt újra apává válnia, a színész elmondta, minden a legnagyobb rendben, viszont attól még az apaság nem lett könnyebb, hogy ez már a sokadik ilyen alkalom az élete során.

Olyan, amilyennek gondolod. Rendben van a dolog. Vagyis nem én végzem a munka emelgetős részét. De ott vagyok, hogy támogassam a barátnőmet. A munka oroszlánrészét azonban ő végzi. Viszont van segítségünk, és ez a legfontosabb.

Elmondása szerint élvezi, hogy újra baba van a háznál, és üdítő számára, hogy ennyi különféle életkorú gyereke van, hiszen mindegyikükkel más témákról és máshogy tud beszélgetni.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top