Zámbó Árpy tagadja, hogy Jimmy hagyatékán élősködne

F.C. | 2024. Szeptember 10.
Állítja, ő csak őrzi és ápolja a legendás énekes emlékét, még 23 év után is.

Nemrég a balatonboglári Zámbó Jimmy-emlékkoncerten történtek miatt kikezdték a legendás énekes testvérét. Zámbó Árpy azonban azt állítja, olyan negatív narratívát közölnek róla a kommentelők, ami nem igaz. 

“23 év erkölcsi munkám van a Jimmy emlékkoncertekben. Mindent beleteszünk, hogy egy nívós zenei produkciót vigyünk a színpadra. Nem egy szedet vetett bandáról beszélünk” fakadt ki a Borsnak Zámbó Árpy, aki szerint nem várhatják az utálkozók, hogy testvére hangján szólaljon meg az emlékkoncerteken. “Nem akarok senkinek megfelelni, nyilván én nem Pavarotti vagyok, de nem is Zámbó Jimmy” – tette hozzá.

A Király testvére állítja, soha egy forintot sem látott a jogdíjakból és régmúlt fivére vagyonából. Úgy véli, sokan utálkoznak, mert úgy hiszik, hogy Jimmy hagyatékán élősködik, míg mások vígan megszedik magukat, akikről nem beszél senki. “Ránk szegezik azt, hogy meg akarunk élni a testvéremből, holott azt senki nem jegyzi meg, hogy hány énekes, kiadó és nagy produkciókat, filmeket és sorozatokat gyártó cégek milliókat zsebelnek a mai napig Jimmyből” – jegyezte meg felháborodva.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Exit mobile version