nlc.hu
Sztárok

23 éve halt meg Zámbó Jimmy

Paranormális jelenségeket tapasztaltak Zámbó Jimmy halála után

23 év telt el a tragédia óta.

Zámbó Jimmy halálának évfordulója alkalmából többek között az énekes zenei producere, Jankai Béla is megszólalt. Az RTL riportjában elevenítette fel a tragikus napot. Néhány éve a Toplista című műsorban mutatta meg azt a bőröndöt, amelyben Jimmy kiadatlan zenei próbálkozásai voltak. Ő is elsők között, hajnalban értesült arról, hogy barátja súlyos sérülésekkel kórházba került. 

Zámbó Jimmy,

Zámbó Jimmy a rendszerváltás utáni Magyarország első szupersztárja volt – Fotó: Fotócentrál

Az RTL riportból az is kiderült, hogy miért a stúdióba rohant először, és nem Jimmyhez a kórházba, sőt paranormális jelenségekről számolt be a tragédiát követően. Megosztott egy különleges élményt, miszerint nehezen magyarázható dolgok történtek, amikor az énekes halála után a zenei hagyatékát válogatták át.

„Nálam volt tárolva minden videó- és audióanyag. Nem a kórházba rohantam, hanem a stúdióba, hogy ezeket biztonságosan elzárjam, hiszen aznap reggel ezek teljesen más értékeket képviseltek, mint előző este. (…) Estek le a képek, dőltek le hamutálcák. Annyi spirituális dolog történt, hogy ijesztő volt” – mesélte Janka, hozzáfűzve: e jelek alapján döntötték el, hogy mi kerüljön be a dalok közé és mi ne.

Zámbó Jimmy halálával kapcsolatos aktákat amúgy 25 évre titkosították, így legkorábban 2026-ban derülhet ki, pontosan milyen körülmények között halt meg a Király.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top