Hazugsággal vádolják Borbás Marcsit

F.C. | 2024. Szeptember 11.
Több követője nem tartja hitelesnek a Gasztroangyalt.
Borbás Marcsi kiborult a szarvas okozta pusztítás miatt a kertjében.

Borbás Marcsi 5 éve gondozza konyhakertjét az Őrségben. Az első kapavágás óta folyamatosan posztol, videókat készít az aktuális munkákról, mesél, tanácsokat ad, felhívja a figyelmet a praktikákra. Kertje tényleg bámulatosan dús és üde, és sok növényből nemcsak egyfajta, hanem hat-nyolcféle is terem. Feltűnő az is, hogy míg rengeteg helyen tönkrementek a konyhakertek, a kánikulában elszáradtak a zöldségek, addig Borbás Marcsi kertje zöldben pompázik. Mindezek miatt sok követője nem hiszi el, hogy a kertjében mindent egymaga végez. Egyesek az exműsorvezető közösségi oldalán adnak hangot kétkedésüknek, gyakorlatilag hazugsággal vádolták meg a Gasztroangyalt – írja a BEST magazin.

Borbás Marcsi ennek ellenére kedvesen válaszol azoknak, akik kételkednek a kertje eredetében. “Jó is lenne, ha egy egész kertészbrigád dolgozna a kerten! De nem! Én dolgozom a saját konyhakertemben!” – reagált a kritikákra.

Egyesek hitetlenkednek Borbás Marcsi burjánzó kertje láttán – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.03.21.-i adás)

Azt vallja, a kert ugyan sok munka, de mentálisan ugyanannyira feltölt, mint amennyire fizikailag kimerít, és manapság olyan időket élünk, hogy igazán megéri kertet művelni. S miért reagál minderre? Mert hatalmas az igazságérzete. “Az ajnározást figyelmen kívül tudom hagyni, de a rosszindulatot nehezen viselem, mert igazságtalan” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Exit mobile version