nlc.hu
Sztárok
Borbás Marcsi: „Még nem múlik a fájdalom, mindennap hiányzik”

Borbás Marcsi: „Még nem múlik a fájdalom, mindennap hiányzik”

A magánéletéről ritkán és keveset nyilatkozik a népszerű műsorvezető, most azonban kivételt tett.

Borbás Marcsi a magyar vidék asszonyait keresi fel a Nyári konyha című új videós sorozatában, hogy újabb ételeket, recepteket fedezzen fel és ismertessen meg. Az 56 éves tévés ennek kapcsán adott interjút a BEST magazinnak, de a beszélgetés során magánéleti információkat is elárult.

Borbás Marcsi

Édesanyját gyászolja Borbás Marcsi – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“Hosszú út után anyukám karácsony előtt elhunyt, így végleg árva maradtam. Még nem múlik a fájdalom, mindennap hiányzik. (…) Bátyám, Zoltán 6 évvel idősebb nálam, állatorvos. A felesége, a sógornőm pedig tanítónő. Három felnőtt gyerekük van, a középső a keresztlányom, és nekik köszönhetően a testvérem már többszörös nagypapa. (…) A bátyám Tatán lakik, így ha Szalafőről megyek Budapestre, (…) olykor beugrok hozzá. De gyakran gyűlünk össze nálunk, az Őrségben” – mesélte Borbás Marcsi, akinek ugyanilyen jó a kapcsolata a férje családjával is.

“A férjemnek van egy lánya, Angliában él, és filmrendezőként dolgozik, de nagyon szeretem a húgát, a sógornőmet és a három gyerekét is. Ők is felnőttek már, de ott még nincsenek unokák” – osztotta meg.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Borbás Marcsi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top