nlc.hu
Sztárok

Borbás Marcsi súlyos betegsége

Borbás Marcsi teljes titokban küzdött meg a súlyos betegségével

Fizikai mélypontjairól vallott az MTVA műsorvezetője.

Borbás Marcsi két komoly, súlyos betegséggel is megküzdött korábban, az utóbbival ráadásul a legnagyobb titokban. Minderről Endrei Judit YouTube-on elérhető, Korhatártalanul című műsorában beszélt a tévés – írja a Blikk.

Borbás Marcsi

Endrei Juditnak adott interjút Borbás Marcsi – Forrás: Korhatártalanul / YouTube

„Azonkívül is, amit a sajtó megírt, volt nagyon súlyos betegségem. Sikerült úgy túl lennem rajta, hogy nem írta meg senki. Még a szüleimnek sem mondtam el, csak mikor kijöttem belőle” – árulta el Borbás Marcsi.

Arról, hogy miért titkolta, a következőkkel magyarázta az 55 éves műsorvezető: „A munkámból kifolyólag annyi mindent megosztok az emberekkel, annyira nyitott könyv az életünk, hogy legalább a fájdalmaim és a gyászaim az enyémek kell, hogy maradjanak. Ezeket megtartom magamnak”.

Borbás Marcsi már gyerekként súlyos betegséggel nézett szembe: 4 évesen hashártyagyulladást kapott. Szerencsére felépült, ám emiatt nem születhetett később gyermeke, a gyulladás miatt pedig nátriumglutamát-érzékenység alakult ki nála, amely a mai napig fennáll. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top