Sztárok, akik titokban házasodtak össze

R. V. | 2024. Szeptember 11.
Egyes sztárpárok hetedhét országra szóló lakodalmakat szerveznek, míg másokról csak jóval később derül ki, hogy összekötötték az életüket. Őket mutatjuk most.

Ahogy az „egyszerű halandók” között sem vágyik mindenki világraszóló lakodalomra, úgy a sztárpárok sem mind akarnak bazi nagy hollywoodi lagzit. Sőt, vannak, akik olyannyira nem verik nagy dobra az esküvőjüket, hogy annak megtörténtéről is csak jóval később értesül a világ. A ceremóniára gyakran csak néhány embert hívnak meg, és előfordul, hogy még fotókat sem látunk a nagy napról. Az alábbi galériában az ilyen, titokban házasodó sztárpárokat gyűjtöttük össze.

Nézd meg, kik ők!

Saoirse Ronan Jack Lowden nlc

A 2018-as Két királynő forgatásán jött össze Saoirse Ronan és Jack Lowden, a pár pedig idén júliusban házasodott össze a legnagyobb titokban. Az igent az anyakönyvvezető előtt mondták ki egy maroknyi ember előtt. (Fotó: Duncan McGlynn/Getty Images for Universal)

Ben Affleck Jennifer Lopez nlc

Bár úgy tűnik, Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága tényleg zátonyra futott, a sztárpár minden hírverést mellőzve kötötte össze az életét 2022 júliusában, Las Vegasban. (Fotó: Amy Sussman/Getty Images)

Kourtney Kardashian Travis Barker nlc

A Kardashian-család tagjaként Kourtney-től azt várhattuk, hogy nagy csinnadratta közepette mondja ki a boldogító igent Travis Barkernek. Ehhez képest 2022 áprilisában Las Vegasban keltek egybe, miután Barker a Grammy-gálán dobolt. (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for The Recording Academy)

Josh Hartnett Tamsin Egerton nlc

A nagy visszatérését ünneplő Josh Hartnett és színésznő felesége, Tamsin Egerton ugyan már 2021 novemberében megtartották az esküvőt, a sajtó erről csak a következő év márciusában értesült. Ők ennyire komolyan veszik a magánéletük védelmét. A 2012 óta egy párt alkotó Hartnett és Egerton három gyermekük születését sem verte egyszer sem nagy dobra. (Fotó: Cindy Ord/WireImage)

Scarlett Johansson Colin Jost nlc

Scarlett Johansson és Colin Jost 2020 októberében a közvetlen szeretteik körében keltek egybe. A hírt is csak azért osztották meg, hogy az amerikai idősek étkeztetését segítő Meals on Wheels szervezetet támogathassák. (Fotó: Paul Morigi/Getty Images)

Princess Beatrice Edoardo Mapelli Mozzi nlc

A brit királyi családban megszokottak a világra szóló lakodalmak. Ennek ellenére Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi a csendes esküvőt választották 2020 júliusában. Összesen 20 fő vett részt a ceremónián, köztük II. Erzsébet királynő, Fülöp herceg és a hercegnő szülei, Sarah Ferguson és András herceg. (Fotó: Luc Castel/Getty Images)

Blake Lively Ryan Reynolds nlc

Blake Lively és Ryan Reynolds egy ultraprivát ceremónián mondta ki egymásnak a boldogító igent 2012 szeptemberében. (Fotó: Taylor Hill/WireImage)

Javier Bardem Penelope Cruz nlc

Kizárólag a közvetett rokonságot hívta meg Penélope Cruz és Javier Bardem a Bahamákon, egy barátjuk házában rendezett esküvőjükre 2010 júliusában. (Fotó: Momodu Mansaray/Getty Images)

via

Exit mobile version