nlc.hu
Sztárok

Sztárházasságok 2023-ban

8 sztárpár, aki észrevétlenül összeházasodtak idén

Bármennyire is úgy tűnik, nem csak válás és negatív energiák vannak a levegőben. Reméljük, a most kötött házasságok tartósak is lesznek.
Dylan Sprouse és Palvin Barbara

Nem tudjuk, mi van 2023-mal, de úgy néz ki, ez az az év, amikor mindenki IS véget vet a kapcsolatának. Ezt persze elsősorban a sztárvilágon tapasztaljuk igazán kézzelfoghatóan. Itthon legutóbb Bálint Antónia szakított párjával, akivel a Nyerő Párosban még együtt szerepelt. Előtte pedig Som-Balogh Edina, Szoboszlai Dominik és Dudás Mikiék mentek szét.

Hollywoodban Jada Pinkett Smith vallomása döbbentett le mindenkit: a színészpár állítólag 2016 óta nincs együtt. Előtte Hugh Jackman sokkolt mindenkit a válása hírével, Joe Jonas és Sophie Turner szakításának hercehurcája az év végéig még biztosan kitart.

Egy ilyen háttérrel jogosan gondolhatjuk azt, hogy ez márpedig a szakítások éve. De ez nem teljesen van így! Hiszed vagy sem, számos sztár éppen 2023-at választotta arra, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent. Ezzel pedig bizonyítva, hogy a szerelem nem (teljesen) halott. Hogy kik ők? Az alábbi galériából kiderül!

Ashley Olsen Louis Eisner
Megnézem
Összes kép (8)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top