nlc.hu
Sztárok

2022 titkos magyar sztáresküvői

2022 titkos magyar sztáresküvői

Sok sztáresküvőnek lehettünk tanúi idén is, de vannak, akik teljes titokban házasodtak össze.

Egyáltalán nem verték nagydobra a nagy napjukat.

Schmied Zoltán

A 46 éves színész egy különleges szertartáson mondott igent a nála 11 évvel fiatalabb párjának, Ágoston Katalin színésznőnek, akivel évekkel ezelőtt a Centrál Színházban találtak egymásra, a közös munka során szerettek egymásba.  A szerelmesek a főváros egyik legkülönlegesebb helyén, a Hármashatárhegyen lévő Tündérerdő Rendezvényközpontban mondták ki a boldogító igent.

Sztarenki Dóra

Sztarenki Dóra és párja nem verték nagydobra, hogy őszi esküvőt tartanak. A nagy nap után Dóra közösségi oldalára feltöltött fotóiból derült ki, hogy az esküvőt családias környezetben tartották meg kint a szabadban.

A Secret Stories by Daalarna Instagram-oldal szerint a színésznő és a szerelme, Fábián Zoltán közel két év után, idén májusban jegyezték el egymást, az esküvőt pedig szeptember 17-én tartották.

A fotókat ITT megnézheted!

Trokán Nóra

Trokán Nóra mindig is hárította a szerelmi életére vonatkozó kérdéseket: karrierje elején tisztázta, hogy ezzel nem szeretne szerepelni. Legutóbb tavaly nyáron beszélt arról, hogy rátalált a szerelem, a titokzatos férfinek pedig nemrég kimondta a boldogító igent.

Titkos sztáresküvők

(Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

„Most érkezett el az a pillanat, hogy olyan kapcsolatom van, amiben a másik is olyan, mint én. Kiegyensúlyozott és egyenrangú félként vagyunk. (…) Nem akarom elkiabálni, de csodálatosan működő dolog a kettőnk kapcsolata. Emiatt is vagyok hálás, hogy végigmentem az önismereti úton. Úgy gondolom, akkor tud valaki egészséges társkapcsolatot kialakítani, ha előtte magát is rendbe teszi” – részletezte korábban.

Nóra csodaszép menyasszony volt, amit ITT megnézhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top