nlc.hu
Sztárok

Ezeket a sztáresküvőket várjuk 2024-ben

Channing Tatumtól Millie Bobby Brownig – Ezeket a sztáresküvőket várjuk 2024-ben

Természetesen nem minden eljegyzésből lesz házasság, de azért az eljegyzési gyűrű előkerülése jól jelzi, melyik hírességeknél van nagy esély arra, hogy a következő évben kimondják a boldogító igent. Szerencsére 2024 sem lesz híján a világsztárok házasságainak.

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi

A Stranger Things Elevenje és a zenész Jon Bon Jovi fia már 2021 óta alkot egy párt, és ugyan nagyon fiatalok (M.B.B. februárban tölti majd be a huszadik életévét), már házasságra készülnek. Ezt nem mi találtuk ki, hanem ők maguk erősítették meg, méghozzá a tavalyi év során több alkalommal is. Először akkor, amikor áprilisban robbantottak az Instán azzal, hogy mindketten közös fotókon köteleződtek el egymás mellett szerelmes üzenetek közepette, ráadásul a Stranger Things csillaga még egy jegygyűrűt is villantott. Erről a szakértők gyorsan megállapították, hogy igen komoly darab, ami nagyjából 70-100 ezer dollárba (25-34 millió forintba) kerül.

Persze ők ketten fiatalok még, járhatnak akár évekig is jegyben, de olybá tűnik, hogy nem ez a tervük. Legalábbis Millie Bobby Brown erről számolt be tavaly szeptemberben, amikor a Good Morning America című tévéműsorban az új könyvét népszerűsítette. Elmondta, hogy az életéből most jelentős részt foglal el az esküvője tervezése, nagyon izgatott miatta és örül annak, hogy nem egyedül kell terveznie, hanem a vőlegénye is kiveszi belőle a részét. Ebből talán joggal gondolhatjuk, hogy ez bizony egy 2024-es esküvő lesz.

Phoebe Waller-Bridge és Martin McDonagh

Listánk talán legkevésbé nyilvános életet élő párjának neve elsőre talán nem mindenkinek mond sokat, de ha azt mondom, hogy az előbbi az utolsó Indiana Jones mozi belevaló csaló kalandornője és a Fleabag című sorozat csillaga, az utóbbi pedig az Erőszakik és a Három óriáplakát Ebbing határában Oscar-díjas író-rendezője, már mindjárt más a dolog állása, ugye? Ők ketten még 2017-ben jöttek össze, abban az évben, amikor Waller-Bridge válását kimondták az első férjétől. A kapcsolat „hivatalossá” aztán a 2018-as Golden Globe-gálán vált.

Martin McDonagh és Phoebe Waller Bridge

Martin McDonagh és Phoebe Waller Bridge a 2018-as Oscar djátadón (Fotó: Christopher Polk/Getty Images/AFP)

Valószínűleg sosem tudtuk volna meg, hogy a pár jegyben jár, ha Waller-Bridge-et tavaly szeptemberben nem fotózzák le a testvére esküvőjén egy csinos kis jegygyűrűvel a kezén. Bár a nagy lapok megkeresték a párost, sem McDonagh, sem Waller-Bridge nem erősítette meg az eljegyzés hírét. Ennek ellenére sokan úgy gondolják, a pár 2024-ben mondhatja ki egymásnak a boldogító igent. Mindketten forgatókönyvírók, akik rajonganak egymás munkáiért, bár egy interjúban Waller-Bridge elmondta, hogy épp ezért nem szokták elolvasni egymás munkáit. Úgy érzi, hogy ő például a rajongása miatt biztosan nem tudna elfogulatlanul véleményt nyilvánítani, így inkább nem is próbálkozik vele. Ilyen az igazi szerelem.

Channing Tatum és Zoë Kravitz

Még 2021-et írtunk, amikor robbant a hír: Channing Tatum és Zoë Kravitz összejöttek. Ők ketten Kravitz első rendezése, a készülőfélben lévő Pussy Island című film apropóján ismerkedtek meg egymással, ugyanis a színész-rendező Tatumot is beválogatta a szereplőgárdába. A munkálatok összekovácsolták őket, Tatum valósággal a szárnyai alá vette Zoë-t, és rá kellett jönniük, hogy őket a sors egymásnak teremtette. Azóta békésen élik az életüket, nagyrészt az otthonuk nyugalmát élvezik vagy eljárnak a barátaikkal. Egy ilyen eljárós alkalom buktatta le őket, történt ugyanis, hogy tavaly kimozdultak egy Halloween-partira, ahol az utcán egy paparazzi fotózás áldozataivá váltak.

Channing Tatum és Zoe Kravitz

Channing Tatum és Zoe Kravitz a 2021-es Met Gálán (Fotó: James Devaney/GC Images)

Bár az átlagnéző valószínűleg a maskarájukat csodálta volna meg, a témában jártas bulvárújságírók kiszúrták Kravitz kezén a jegygyűrűt. Egy gyors utánajárás után a People magazinnak több forrás is megerősítette az eljegyzés tényét. A barátaik szerint a párost összeköti a szenvedélyük a munkájuk iránt, és imádják, hogy mindent meg tudnak beszélni egymással, ami a filmkészítéssel kapcsolatos.

Sydney Sweeney és Jonathan Divino

Bár az Imádlak utálni című romantikus komédia ausztrál forgatásáról olyan fotók láttak napvilágot, amiből sokan arra következtettek, hogy az Eufória és a Reality szépséges sztárja, Sydney Sweeney összejött filmbéli partnerével, a Top Gun: Maverickből ismert Glen Powellel, a való élet történései megcáfolták ezt az elméletet. Tavaly február végén a lesifotósok egy eljegyzési gyűrűvel a kezén fotózták le a színésznőt, bizonyítva, hogy komolyabbra fordultak a dolgok párjával, Jonathan Divinoval, akivel 2018, vagyis még a nagy befutása előtti idők óta alkotnak egy párt.

Sydney Sweeney és Jonathan Davino

Sydney Sweeney és Jonathan Davino Velencében (Fotó: Profimedia)

Persze, aki figyeli Sweeney interjúit, nem lepődhetett meg. A színésznő már elmondta, esze ágában sem lenne valamelyik kollégájával vagy más híres emberrel járni, ugyanis ha egy hétköznapi ember a párja, ő is hétköznapibb életét élhet, és megmarad a régi Sydnek. Bár kezdetben a sajtó arról írt, hogy Jonathan Divino éttermeket üzemeltet és a szülei nagy pizzaláncának örököse, Sweeney ezt cáfolta, és elmondta, hogy a párjának nincsenek ilyen vállalkozásai, ő „csak egy üzletember Chicagoból”.

Szándékosan nem beszél róla sokat, mert szeretné, hogy az élete ezen területe ne kerüljön reflektorfénybe. Tavaly decemberben a színésznő az Entertainment Tonightnak annyit azért elmondott, hogy mostanában túl elfoglaltak voltak ahhoz, hogy az esküvőjüket tervezzék, de már várja, hogy sor kerüljön rá. A színésznő azt is elárulta, hogy nagy családban gondolkodik, négy gyereket szeretne, és mivel fiatal még (26 éves), erre még bőven van ideje. Lehet, hogy ebből csak 2025-ös esküvő lesz?

Zooey Deschanel és Jonathan Scott

A csodaszép színész-énekes és az Álomház (Property Brothers) ikerház műsorvezetőinek egyik fele még 2019 nyarán ismerkedett meg egymással, amikor James Corden híres Carpool Karaoke-jában híres testvérpárok szerepeltek. Jonathan az ikertesójával, Drew-val érkezett, Zooey pedig a Dr. Csont című sorozatból ismert nővérével, Emily Deschanellel jelent meg. Ők négyen annyira jól érezték magukat a forgatáson, hogy utána elmentek együtt egy bárba karaokézni, és Jonathan utólag bevallotta, hogy olyan erőteljesen csapta a szelet Zooeynak a forgatáson, hogy a tévéseknek alaposan meg kellett vágnia a felvételt, hogy ez ne látszódjon a műsorban. Mindketten frissen jöttek ki egy kapcsolatból: Zooeynek a második házassága ért véget, a korábban szintén elvált Jonathannek pedig egy hosszú távú kapcsolata fulladt kudarcba. Gyorsan megtalálták a közös hangot, és arra is rájöttek, hogy a férfi könnyen megtalálja a közös hangot Zooey gyerekeivel.

2020-ban aztán összeköltöztek, stílszerűen egy Jonathan által felújított házba. Ahhoz kétség sem férhet, hogy a köztük tomboló szerelem mindig is nagy volt, ami aztán tavaly nyáron lépett új fázisba, amikor Jonathan egy skóciai családi kiránduláson megkérte a barátnője kezét. Hogy komolyan gondolta, azt már a helyszín is jelzi: a Scott-fivérek számára nagyon sokat jelent a skót származásuk, a testvére, Drew esküvőjén például mindketten skót-szoknyát viseltek. A hírt aztán a People magazin robbantotta, de egy közös Insta-fotóval is megkoronázták a dolgot, amihez „Az örökké most kezdődik” felirat társult. Hát nem cukik? Jöhet az esküvő!

Zooey Deschanel és Jonathan Scott

Zooey Deschanel és Jonathan Scott a 2023-as Baby2Baby Gálán, Hollywoodban (Fotó: Araya Doheny/Getty Images for Baby2Baby/AFP)

További sztáresküvők kilátásban 2024-re:

Demi Lovato és Jordan Lutes, Lana Condor és Anthony De La Torre, Nicole Scherzinger és Thom Evans, Rebel Wilson és Ramona Agruma, Thomas Brodie-Sangster és Talulah Riley, Bella Thorne és Mark Emms

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top