nlc.hu
Szabadidő

Majdnem gatyalevétel végzett a szívtipró filmsztárral

Túl gyorsan akarta levenni a gatyáját, kis híján meghalt a szívtipró filmsztár

A Top Gun: Maverick sztárja az Imádlak utálni című film kedvéért vetkőzött egy magaslaton, és annyira kapkodott, hogy kis híján belehalt.

Jelenleg Glen Powellt tartják a feltörekvő filmcsillagok közül az egyik legesélyesebbnek arra, hogy nagy filmsztárrá váljon. A Top Gun: Maverick sztárja a Hit Man című filmjével idén már elkápráztatta a filmfesztiválok közönségét (nálunk jövőre lesz látható a Netflixen), mostanában pedig az Imádlak utálni című romantikus vígjátékát népszerűsíti, és ezzel kapcsolatban egy őrült sztorit is elmondott: kis híján meghalt a forgatáson – írta meg a Variety.

Glen Powell és Sydney Sweeney

Glen Powell és Sydney Sweeney az Imádlak utálni premierjén (fotó: John Lamparski/WireImage)

A jelenetben Powell egy magas sziklán áll az ausztrál forgatáson, amikor a filmbéli partnere, Sydney Sweeney (Eufória) kiszúrja, hogy egy nagy pók mászott be a gatyájába. Amikor ezt közli vele, Powell felpattan és gyorsan lerántja magáról a gatyát. Nos, a látszólag egyszerűnek tűnő mozdulatsor kis híján a színész életébe került, ugyanis gatyarántás közben megbotlott, és majdnem lezuhant a magas szikláról.

Szerencsére nagyon vicces lett a jelenet, szóval megérte

– poénkodott a sztár.

A forgatáson azért a partnerének is kijutott a jóból: a nevezett pók ugyanis megmarta Sydney Sweeneyt, bár a dolog ijesztő jellegén túl ettől nem esett különösebb baja. Az Imádlak utálni című romkom január közepén kerül a magyar mozik műsorára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top