nlc.hu
Sztárok

Ezek lehetnek 2023 nagy sztáresküvői

Ezt a 8 sztáresküvőt várjuk a legjobban 2023-ban

Bár ritkán szokták az esküvők dátumát a nyilvánosság orrára kötni, az eljegyzések idejéből és az interjúkban elejtett megjegyzésekből sokszor egész jól meg lehet tippelni, mely sztárok házasodnak majd a következő évben. Az nlc most öt magyar és három külföldi párt mutat be, akiknél komolyan ott ketyeg az esküvőóra.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsa

Takács Zsuzsa és Zámbó Krisztián

Takács Zsuzsa és Zámbó Krisztián (Fotó: Instagram)

Februárban Zámbó Krisztián a Nők az életemben rovatunkban még valósággal szerelmet vallott párjának, Zsuzsinak, ezért is fogadtuk totális döbbenettel a nyári hírt, hogy ők ketten mégis külön utakon folytatják tovább. Úgy tűnik, a külön töltött hónapok csupán arra voltak jók, hogy rájöjjenek, mennyire hiányoznak egymásnak, ugyanis szeptemberben bejelentették: ismét összejöttek. Hogy mennyire komolyan gondolják, jól jelzi, hogy novemberben Zámbó Krisztián másodjára is eljegyezte Zsuzsát, és egy ilyen gesztus, valamint a szerelmük újbóli felépítése, illetve a sok éves közös múlt után elég nagy csalódást jelentene, ha a történet nem egy esküvővel folytatódna 2023-ban.

Az esküvő már nagyon nagy tervben van. Zsuzsika is kijelentette nekem, nagyon szeretné. Nagyon sokat voltunk esküvőn, és nagyon várjuk már a sajátunkat. Ami lesz! Nincs mese, lesz! Ha kényszeríteni kell, akkor is lesz!

– mesélte erről a Tények Pluszban, de azért bízunk benne, hogy nem lesz szükség kényszerítésre.

Vastag Csaba és Domján Evelin

Vastag Csaba és Domján Evelin

Domján Evelin és Vastag Csaba (Fotó: Birton Szabolcs)

Az egykori amorózó egy ideje már hangot ad annak, hogy megváltozott és családcentrikussá vált, és ebben bizonyára szerepe van annak is, hogy Domján Evelin – aki szerelem volt számára első látásra – személyében rátalált élete párjára. 15 éves korkülönbség ide vagy oda, a szerelem lángol, ami nyáron egy eljegyzésben csúcsosodott ki, amit büszkén újságolt el a közösségi médiában. Mivel a Story magazin címlapján novemberben már az esküvő hírével szerepeltek, talán joggal feltételezzük, hogy nem egy 2024-es vagy egy 2025-ös eseményt harangoztak be ennyire korán, hanem már tényleg a kanyarban vannak.

Szeretném a menyasszonyomnak megadni a világ legjobb esküvőjét, éppen ezért teljesen rábízom magam Evelinre: akkor és olyan lakodalmat fogunk rendezni, amilyet ő szeretne. (…) Ez életünk egyik legfontosabb állomása, aminek lélekben szeretnénk megélni a pillanatait, szóval inkább meghitt, érzelmes esküvőt szervezünk

– mondta Vastag Csaba, aki azt is beharangozta, hogy nagy családra vágynak, sok gyereket szeretnének. A magyar népszaporulat gyalázatos számaiért tehát majd ne őket vádoljuk.

Megan Fox és Machine Gun Kelly

Megan Fox és Machine Gun Kelly

Megan Fox és Machine Gun Kelly (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Casamigos)

A 2020-as évek egyik leglátványosabb párosa a Megan Fox és Machine Gun Kelly duó. A zenész és a színésznő minden egyes nyilvános megjelenésükre nagy hangsúlyt fektetnek, és imádnak úgy felöltözni, hogy az emberek tátott szájjal nézzék, éppen milyen extrém- vagy aligruhát öltöttek magukra. Imádják látványosan nyalni-falni egymást, a kapcsolatuk kívülről akár még egy nonstop orgiának is tűnhet, és nyilván van ebben valami, bár állításuk szerint azért az olyan uncsibb tevékenységeket is élvezik, mint a közös sütés-főzés. Az eljegyzésre 2022 januárjában került sor, és azóta Kelly egy-két alkalommal már nyilvánosan is a feleségeként hivatkozott a Transformers-filmekből ismert párjára, bár állítólag még csak a fejében az, a valóságban még nem. Bár a páros még nem adta hírül, mikorra tervezi a nagy eseményt, az amerikai bulvárlapok szerint titokban már készülnek rá, de nemcsak ezen dolgoznak, hanem a kapcsolatukon is, állítólag szakember segítségét is igénybe veszik, hogy megoldják a problémáikat. Abban pedig egészen biztosak vagyunk, hogy extravagáns esküvőjük lesz, extravagáns ruhákkal. Egy biztos: Machine Gun Kelly júniusban a Budapest Parkban lép fel, szóval némi – na jó, elég sok – szerencsével még egy magyarországi esküvőre is sor kerülhet valami vidéki halászcsárdában.

Hajmásy Péter és Nádai Anikó

Hajmásy Péter és Nádai Anikó

Fotó: Olajos Piroska

Bár annak idején elsőként estek ki a Nyerő Párosból, ennek ellenére úgy fest, minden a legnagyobb rendben van Nádai Anikó és vőlegénye, Hajmásy Péter között, amit jól mutat, hogy egy év eleji dominikai vakáción – egy aranyos bakizás mellett – megtörtént a lánykérés, és Nádai nagy örömmel mondott igent. A műsorvezető számára fontos, hogy Hajmásy jól kijön a kisfiával, és Anikó nyáron máris újabb gyereknek adhatott életet, vagyis a pár a saját gyerekkel nem várta meg az esküvőt.

Állításuk szerint mindenképp szeretnének összeházasodni, de a prioritást az életükben most leginkább a közös álomotthonuk építése jelenti, márpedig a ház csak valamikor 2023 vége felé lesz készen. Emiatt Anikó szerint nagyobb esély van egy 2024-es esküvőre, de mi azt mondjuk, hogy ne legyen kishitű, hosszú lesz ez a 2023-es esztendő is, valahogy bele lehet szuszakolni egy álomlagzit. A téglák addig se mennek sehová.

Sydney Sweeney és Jonathan Davino

Sydney Sweeney és Jonathan Davino

Sydney Sweeney és Jonathan Davino (Fotó: Profimedia)

Még csak 25 éves, de az elmúlt évben egyértelműen ő volt Hollywood legünnepeltebb újonca. A Fehér Lótusz és az Eufória sztárja fáradhatatlanul forgat, miközben annyi magazincímlapon fordul meg, hogy megszámolni sincs erőnk, sőt még a közösségi médiában is igazán aktív. Ilyen szempontból kissé furcsának tűnhet, hogy ennyire fiatalon és majdhogynem a csúcs közelében szeretne megállapodni, ráadásul azzal a szerelmével, akit még jóval a sztárrá válása előtt ismert meg, de egyrészt ilyen a szerelem, másrészt Sydney Sweeney már több interjújában kihangsúlyozta, hogy ilyen szempontból elég konzervatív gondolkodású, és kifejezetten örül annak, hogy párja, Jonathan Davino nem a show businessből érkezett, mert nem szeretne olyan emberrel járni, aki szintén a reflektorfényben él. Davino szülei gazdag vállalkozók és cégtulajdonosok Chicagóban, és talán nem véletlen, hogy Sweeney pont ebben az amerikai városban tudja elképzelni az életét. Márciusban a People magazin írta meg, hogy megtörtént az eljegyzés. A színésznő aztán nyáron a Hollywood Reporternek már arról beszélt, hogy örömmel venne egy féléves szünetet, de sokat kell dolgoznia azért, hogy ezt megengedhesse magának, sőt még az is szóba került, hogy nem szeretne sokat várni, és minél előbb szeretne gyereket. Ennek függvényében ne lepődjünk meg, ha 2023-ban Sydney Sweeney már házas ember lesz.

Kulcsár Edina és G.w.M

Kulcsár Edina és GWM

Kulcsár Edina és G.w.M (Fotó: Birton Szabolcs)

Nem, kedves olvasó, mi sem tudunk semmi biztosat, és a helyzet az, hogy Kulcsár Edina és G.w.M valósággal sportot űznek abból, hogy az örökké tartó szerelmükről és az aranyhintós álomesküvős álmaikról meséljenek a sajtóban, sőt G.w.M az Instán azzal a szöveggel tett ki fotót Edináról, hogy

Így kell kinéznie egy rapstar feleségének.

Ennek ellenére egészen sokáig, karácsony előttig kellett várnunk az eljegyzés hírére, ami szintén csak erősíti egy jövő évi lagzi esélyét. Közben már azt is tudjuk, hogy valamikor tavasszal érkezik a közös baba, tehát nem lepődnénk meg, ha a nyár második felében vagy az ősz elején az egész Kulcsár Edina és G.w.M örömprojekt kulminálódhatna egy világraszóló, Gucci-ruhás gigaesküvőben, aminél nagyobbat itthon eddig csak Mészáros Lőrincéktől láthattunk. A szerelmük akkora lánggal ég, hogy jelenleg semmi okát nem látjuk annak, hogy ők ketten lassítanának. Nem fékeznek senki kedvéért.

Ábel Anita és Roberto Favaro

Ábel Anita és Roberto Favaro

Fotó: Ábel Anita Instagram

Háromévnyi kapcsolat után májusban került sor az eljegyzésre Ábel Anita és szerelme, Roberto Favaro kapcsolatában. Állítólag Roberto az eljegyzés előtt már vagy tízszer kérdezte Anitát arról, hozzámenne-e feleségül, de az igazi lánykérésre végül egy születésnapi ünnepségen, családtagok és barátok előtt került sor. A pár tökéletesen kiegészíti egymást, sosem jelentett akadályt számukra, hogy a férfi hét évvel fiatalabb Anitánál. Az eljegyzés igazi meglepetés volt, Anita lányán kívül senki nem lett előtte beavatva. A műsorvezető elég ritkán nyilatkozik a magánéletéről, de az eljegyzése után azt még azért elárulta, hogy nagyon elérzékenyült a lánykéréskor, de nem azzal kezdtek el utána rögtön foglalkozni, hogy mikor legyen az esküvő, sőt véleménye szerint könnyen lehet, hogy az is ugyanolyan váratlanul jön majd, mint az eljegyzés. Szerinte még az is benne van a pakliban, hogy valahol külföldön, kettesben kerülhet majd sor a nagy eseményre, de ha így lesz, utána itthon is meg szeretnék ünnepelni a dolgot egy-két bulival.

Tom Hiddleston és Zawe Ashton

Tom Hiddleston és Zawe Ashton

Tom Hiddleston és Zawe Ashton (Fotó: Profimedia)

Ó, ne! Az Egyesült Királyság legkapósabb pasijának bekötik a fejét? Úgy fest, minden esély megvan rá. Hiddleston a Taylor Swifttel folytatott románca óta már sokkal csendesebben éli a magánéletét, így a mostani kapcsolatáról is viszonylag keveset tudni. Zawe Ashton színésznővel a Westenden, az Árulás című darab 2019-es készítése közben ismerkedtek össze és szerettek egymásba. Az eljegyzés kapcsán nem érkezett nagy bejelentés, a rajongók úgy értesültek a hírről, hogy egy jókora gyémántgyűrűt szúrtak ki idén márciusban Ashton ujján, amikor a pár közösen vett részt egy puccos díjátadó gálán. Azóta bebizonyosodott, hogy tényleg eljegyezték egymást, sőt októberben megszületett a pár közös gyermeke is, vagyis jó eséllyel főképp kisbabázással telnek mostanában a napjaik. Mivel a pár visszafogottan él, nem igazán számítunk világraszóló lakodalomra, sőt inkább az a verzió valószínű, hogy titokban megtörténik az esküvő, a világ pedig majd valamilyen elejtett megjegyzésből értesül róla hetekkel/hónapokkal később. És ha már úgyis így lesz, miért ne jöhetne össze pont 2023-ban?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top