nlc.hu
Sztárok

Megan Fox ruhája a VMA-n

Megan Foxot alig takarta valami az MTV-díjátadón

Megan Fox alsóneműje is átlátszott, extravagáns szettet választott a színésznő.

Megan Fox-ra a magánéleti válsága és válása után egy évvel ezelőtt újra rátalált a szerelem, méghozzá a nála négy évvel fiatalabb Machine Gun Kellybe szeretett bele. A színésznő sugárzik a boldogságtól, a párja pedig annyira szereti, hogy a vérét hordja a nyakában nyakláncként. Ma hajnalban volt az éves MTV Music Video Awards, ahol együtt léptek a vörös szőnyegre: Megan Fox egy teljesen átlátszó szettet választott az alkalomra.

megan fox machine gun kelly mtv vma

Megan Fox és párja, Machine Gun Kelly az MTV-díjátadón (Fotó: Getty Images)

A színésznőtől nem áll távol a meztelenkedés, többször szerepelt már férfi magazinok címlapján és a közösségi oldalán is gyakran oszt meg olyan fotókat, ahol nagyon kevés ruhában láthatjuk. Ettől függetlenül ez a szett még így is meglep minket, hiszen mégiscsak egy vörös szőnyeges eseményről van szó.

A párja természetesen nagyon büszke rá, a kamerák előtt annyit mondott, hogy az ő párja a világ legszebbje és ruhában ugyanúgy szereti, ahogy ruha nélkül. Megan Fox egyénként jövőbeli gyerekének édesapjaként konferálta fel Machine Gun Kellyt, szóval még az is lehet, hogy hamarosan családot alapítanak.

Sztárok a vörös szőnyegen: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top