„Ami a szülőszobában történik, arra nem tudsz felkészülni” – Így élte meg Patai Anna a szülést

D. A. | 2024. Szeptember 12.
Az egykori megasztáros kisfia szeptember elején született meg, a büszke anyuka pedig a szülésélményét is megosztotta, ami azért nem volt egyszerű menet.

Szeptember 3-án este jelentette be Patai Anna, hogy megszületett első kisfia, aki a Bence nevet kapta. A boldog anyuka akkor egy fotót is megosztott az újszülöttről, akivel teljes lett a családjuk.

A Megasztár felfedezettjének napjait most elsősorban a csöppség teszi ki, de azért a Story-nak röviden elmesélte, milyen benyomásai voltak a szülés kapcsán, illetve az anyasággal is.

A szülés nagyon kemény volt. Ami a szülőszobán történik, arra nem tudsz felkészülni. Azóta még jobban tisztelek minden nőt, aki gyermeket hozott világra. Kilenc órát vajúdtam, majd a tizedik órában végül császármetszéssel, 3140 grammal és 53 centiméterrel született meg a kisfiunk. Amikor a babát a mellkasomra helyezték, Bencével egymásra néztünk, és sírni kezdtünk. Csodálatos pillanat volt! Nagyon büszke vagyok a férjemre, mert az első pillanattól kezdve mellettem volt, segített mindenben.

Anna ugyanakkor nemcsak a férjére számíthat, hanem a nagymamákra és nagypapákra is, akik igyekeznek a fiatal szülőknek mindenben segíteni. A 25 éves anyuka minden idejét Bencének szenteli most, úgy gondolja, a munka várhat.

A megasztáros és a férje egyébként a gimnáziumban találkoztak, és azóta egy pár alkotnak, tavaly decemberben kötötték össze az életüket.  

További részletek a ma megjelent Story Magazinban

Exit mobile version