nlc.hu
Sztárok

Patai Anna elárulta, hogy apás szülést terveznek-e

A várandósságáról mesélt Patai Anna, így tervezik a szülést

A Megasztár felfedezettje hat hónap múlva hozza világra a picit.

Ahogy mi is megírtuk, első gyermekét várja Patai Anna. Párjával mindketten fiatalon szerettek volna szülővé válni, ezért egyáltalán nem érte váratlanul őket a terhesség. A pár nem akarta elkiabálni a dolgot, ezért megvárták, hogy a tizenharmadik hétbe lépjen az énekesnő várandóssága. Anna a Blikknek mesélt a szüléssel kapcsolatos érzéseiről, és elképzeléseiről.

„Természetesen vannak bennem félelmek, de bízom benne, hogy minden a legnagyobb rendben megy majd. Mindenképpen kórházban szeretném világra hozni a gyermekemet, ugyanis fontos számomra, hogy olyan szakemberek, orvosok vegyenek körül, akik mellett biztonságban érezhetem magam. Emellett nagyon szeretném, ha a férjem is bent lenne velem a szülőszobában, hogy mindketten részesei lehessünk az élménynek” – nyilatkozta az énekesnő, aki azt tervezi, hogy egy jó ideig még dolgozni fog.

Patai Anna

Patai Anna (Fotó: Olajos Piroska)

„Szerencsére eddig nagyon jól viselem a várandósságot és bízom benne, hogy egészen az utolsó pillanatig tudok majd dolgozni. Hiszen úgy gondolom, hogy a terhességem miatt nem állt meg az élet” – magyarázta Anna, akik még kicsit kivárnak, és csak később kezdik el dekorálni a babaszobát.

A fiatal sztár mindössze 11 éves volt, amikor 2010-ben feltűnt a Megasztárban. A cuki kislány hamar a nézők egyik legnagyobb kedvence lett. 2014-ben egy japán tehetségkutatóban lett döntős, ahol végül a második helyen végzett. Ma már rádiós műsorvezetőként is sikeres.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top