nlc.hu
Baba

2024-es magyar sztárbabák

Máris kimondhatjuk: 2024 igazi babyboom lesz a magyar sztárvilágban

Sok családba költözik nagy öröm.

A tavalyi évben sem volt hiány sztárbabákból, jóformán minden hónapra jutott egy boldog bejelentés, miszerint egyesek kedvencei szülőkké váltak. Úgy tűnik, ez az év sem lesz különb, ugyanis még csak március eleje van, de már több híresség tudatta, bővül a családjuk. 

Íme a sztárbabák, akiket alig várunk, hogy láthassunk

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé

Nagy Zoé Viktória és Shane Tusup

Fotó: Instagram

Shane Tusup tavaly november elején büszkén osztotta meg a közösségi oldalán, hogy megkérte kedvese, Nagy Viktória Zoé kezét, aki igent mondott az edzőnek. A szerelmesek egy közös képpel tudatták a nagyvilággal, hogy hamarosan összekötik az életüket. Nem sokkal később azt is elárulták, Viki várandós, ráadásul mint kiderült, kislányt hord a szíve alatt

Magyarországon szeretnénk leélni az életünket, így itthon születne a babánk. Szerencséje van, mert vannak amerikai és magyar nagyszülei is. Remek helynek tartom Magyarországot, tökéletes ugródeszka. A lehetőségek mellett mindenhova el lehet jutni, legyen az Ázsia vagy Amerika. Ez a legjobb hely ahhoz, hogy valaki nemzetközi legyen

 – nyilatkozta az év elején az úszóedző. 

Iszak Eszter és Gyurta Dániel

Gyurta Dániel és Iszak Eszter

Fotó: Olajos Piroska

Többnapos, fényűző lagzin fogadott örök hűséget egymásnak Iszak Eszter és Gyurta Dániel. A szerelmesek február közepén tudatták, pár hónappal az esküvő után megfogant az első gyermekük is. A Mokka műsorvezetője 2023-ban így nyilatkozott az 5 éven belüli terveiről:

Családot mindenképpen, nagyon vágyom már rá. Eljutottam az életem azon szakaszába, amikor nagyon szeretem a karrierem, és nem is szeretném sosem elengedni, de egy szakaszt ki szeretnék ebből hagyni, amikor csak a családra fókuszálhatok.

Harcsa Veronika 

Január 25-én a népszerű énekesnő, Harcsa Veronka Instagram-oldalán jelentette be, hogy várandós. A népszerű énekesnő egy tükör segítségével lőtt szelfivel mutatta meg országnak-világnak, hogy mennyire szépen gömbölyödik már a hasa. Az énekesnő és férje júniusra várják első gyermekük érkezését. 

Kulcsár Edina és G.w.M. 

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Trenka Attila

Edina tavaly májusban adott életet Márkkal közös kislányának, Amarának. Decemberben a rajongói már pletykáltak arról, lehet, ismét várandós. Habár a szerelmesek igyekeztek titokban tartani, egészen február végéig sikerült, amikor a rapper Instagramon osztotta meg az örömhírt. 

Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem!  KULCS, KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már kettő lesz.

Szabó-Thomka Hanna

Az Exatlon Hungary Kihívó csapatában láthatták a nézők Szabó-Thomka Hannát a műsor első évadában, majd 2021-ben is visszatért az All Star évadban is. A műsor után nem csak szakmai sikereket ért el, de rátalált a szerelem is. Kedvesével 2022-ben házasodtak össze. Hanna a minap tudatta követőivel, első gyermekét várja szerelmétől. A pár elképesztően boldognak tűnik a kiposztolt képek alapján, és bár azt még egyelőre nem árulták el, hogy Hanna kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt, kétségtelen, hogy sport a gyermek életében is kiemelt szerepet fog majd játszani, mivel az ultrahangfotó mellé egy pici edzőcipőt is odatettek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top