nlc.hu
Sztárok

Babát vár az Exatlon Hungary Kihívója

Babát vár az Exatlon Hungary csinos versenyzője, Szabó-Thomka Hanna

A Kihívó a saját közösségi oldalán tudatta a nagyvilággal az örömhírt, miszerint hamarosan anyai örömök elé néz.

Az Exatlon Hungary Kihívó csapatában láthatták a nézők Szabó-Thomka Hannát a műsor első évadában, majd 2021-ben is visszatért az All Star évadban is. Bár Hannának rendkívül nehéz napokat kellett átélnie napsütötte Dominikán a műsor forgatása alatt – a legtöbb versenyzővel ugyanis nem találta meg a közös hangot –, úgy tűnik onnan hazaérkezve már nem volt miért aggódnia.

Babát vár az Exatlon Hungary csinos Kihívója (Fotó: Szabó-Thomka Hanna Instagram-oldala)

Babát vár az Exatlon Hungary csinos Kihívója (Fotó: Szabó-Thomka Hanna Instagram-oldala)

A fiatal versenyzőre ugyanis a szakmai sikerek mellett már régóta rátalált a szerelem is, választottjával 2022-ben örök hűséget is esküdtek egymásnak.

“Én ott leszek, mikor feladnád
Amikor a fejedet lehajtanád
Én már nem hagylak el, mert
Az életem összenőtt veled teljesen”

– írta akkoriban Hanna a közösségi oldalára, aki egy vagány nadrágkosztümben mondta ki akkoriban a boldogító igent szerelmének.

Szintet lép a kapcsolatuk

Úgy tűnik, kapcsolatukkal azóta is minden a legnagyobb rendben van és hatalmas köztük a harmónia. Mindezt maga az Exatlonista folyamatosan megerősíti saját Instagram-oldalán is, ahol számos fotót láthatunk a párról, amint együtt hódolnak közös hobbijuknak, a sportolásnak.

Pár órával ezelőtt azonban a szokásos edzős posztok mellett egy igazi örömhír is felütötte a fejét a Kihívó bejegyzései között: Hanna ugyanis első gyermekét várja szerelmétől. A pár elképesztően boldognak tűnik a kiposztolt képek alapján és bár azt még egyelőre nem árulták el, hogy Hanna kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt, kétségtelen, hogy sport a gyermek életében is kiemelt szerepet fog majd játszani, mivel az ultrahangfotó mellé egy pici edzőcipőt is odatettek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top