nlc.hu
Baba

A 82 éves Roberto Cavalli hatodik gyereke

Megszületett a 82 éves Roberto Cavalli és 37 éves párja gyereke

Ezzel az olasz divattervező hatodjára lett apa.
Roberto Cavalli részt vesz a Vogue Fashion Dubai Experience gálaestjén 2014. október 31-én Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben

Megszületett Roberto Cavalli és párja, a 37 éves svéd modell, Sandra Nilsson közös gyereke. A kisfiú a 82 éves divattervező hatodik gyereke.

A baba Firenzében született, ő és az édesanyja is jól van a szülés után. A Giorgio nevet adták az újszülöttnek Cavalli édesapja tiszteletére, akit a második világháborúban lelőttek a nácik.

A divattervező – aki korábban sem vetette meg a nála jóval fiatalabb nők társaságát – 2014 óta van együtt a nála 45 évvel fiatalabb Nilssonnal. 2015-ben Cavalli vett Sandrának egy privát szigetet Strängnäs partjainál, Stockholmtól mintegy 80 kilométerre. A nő Svédországban született, de egy párizsi családi nyaraláson, 14 éves korában fedezték fel mint modellt. Később számos szépségversenyt megnyert, 2008-ban pedig szerepelt a Playboyban is.

Cavalli legidősebb gyermekei azután születtek, hogy 1964-ben összeházasodott Silvanella Giannonival. Később elváltak, majd a divattervező házasságot kötött Eva Maria Düringerrel, akitől három gyereke született: Robert, Rachele és Daniele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top