Sztárok

Csontsoványra fogyasztották Beyoncét – fotó

A divatguru, Roberto Cavalli küldte szét a sokkoló rajzot, amin kiakadtak a rajongók.

Hosszú lábú, nádszáltermetű nőként látja szexinek Beyoncét a világhírű divattervező, aki a Mrs. Carter névre keresztelt világ körüli turnéján tervezi az énekesnő fellépőruháit. A Cavalli divatház sajtóközleményben adta ki a turné plakáttervezetének digitális változatát, ami hatalmas felháborodást keltett a rajongók körében. Közösségi oldalán többen is kérdőre vonták a divattervezőt, amiért a tavaly a világ legszebb nőjének választott teltkarcsú énekesnőt anorexiás nőként ábrázolja.

Csontsoványra fogyasztották Beyoncét - fotó

„Tényleg nem értem, hogy a nagy világmárkák miért erősítik a nőkben azt a tudatot, hogy fogyjanak betegesen vékonyra. Ez egyáltalán nem tetszik az embereknek, Beyoncé alakja sokkal inkább követendő példa. Ha őt ábrázolja a kép, miért nem lehetett meghagyni abban a formában, ahogy valójában kinéz?” – fogalmazta meg kritikáját az egyik rajongó, míg mások is azt sérelmezik, hogy az énekesnő sokkal csinosabb az életben, mint a megrajzolt vázlaton, ahol úgy néz ki, mint egy csontsoványra fogyott kifutói modell. Nehezményezik továbbá, hogy azzal, hogy még Beyoncét sem hajlandók eredeti formájában ábrázolni, azt sugallják a nőknek, hogy világhír ide vagy oda, teltebb idomokkal senki sem rúghat labdába.Cavalli egyébként maga sem büszkélkedhet kidolgozott izomzattal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top