nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup menyasszonya így fog szülni

Shane Tusup és menyasszonya fontos döntést hoztak a szüléssel kapcsolatban

Nagy Viktória Zoé a második trimeszterben jár.

Shane Tusup tavaly november elején jelentette be, hogy eljegyezte szerelmétNagy Viktória Zoét. Az eljegyzés után nem sokkal a pár újabb hírt közölt: első gyermeküket várják, méghozzá egy kislányt. A pár a Hot! Magazinnak mesélt a babavárásról. Kiderült például, hogy babonából nem rendezték még be kislányuk szobáját.

 

„Már megvan a kislányunk szobája, de egyelőre még nincs berendezve. A következő hónaptól kezdünk bele, nem szeretnénk elsietni.  Személy szerint kicsit babonás voltam, ugyanis a népi hiedelem szerint nem szabad előre bevásárolni. Amikor a nagyszülők meglátogattak minket karácsonykor, kaptunk kisbabás dolgokat, amiket ők már megvásároltak. Mindig van ötletük, hogyan tudnak segíteni, amiért hálásak vagyunk” – magyarázta a lapnak a kismama, majd így folytatta.

„A második trimeszterben járok, ami sokkal élvezhetőbb állapot, mint az első szokott lenni, mi pedig jól érezzük magunkat a kislányunkkal együtt. Későn kezdett el nőni a pocakom, még most sem olyan nagy, de Shane mindennap megjegyzi, hogy ismét nőttünk valamennyit. Tavasz végére várjuk a kislányunkat. Érdekes látni a testem változását, hiszen a sportból érkeztem, sosem volt pocakom, de a várandósság a legédesebb teher számomra” – vallotta be Nagy Viktória Zoé. Vőlegénye, Shane Tusup amerikai állampolgársága miatt a pici automatikusan megkapja a tengerentúli útlevelet is, ám nem tervezik, hogy nem itthon születik a kicsi.

Shane Tusup, Nagy Viktória

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé (Fotó: Instagram)

„Magyarországon szeretnénk leélni az életünket, így itthon születne a babánk. Szerencséje van, mert vannak amerikai és magyar nagyszülei is. Remek helynek tartom Magyarországot, tökéletes ugródeszka. A lehetőségek mellett mindenhova el lehet jutni, legyen az Ázsia vagy Amerika. Ez a legjobb hely ahhoz, hogy valaki nemzetközi legyen” – tette hozzá Shane.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top