nlc.hu
Sztárok

Meztelen kismamafotót posztolt Shane Tusup menyasszonya

Shane Tusup menyasszonya meztelen kismamafotót posztolt

Nagy Viktória Zoé tavasszal hozza világra első gyermekét.

Shane Tusup tavaly november elején jelentette be, hogy eljegyezte szerelmét, Nagy Viktória Zoét. A 27 éves lány 2023-ban először mérettette meg magát szépségversenyen, amikor ő is részt vett a Magyarok Világszépe versenyen. Érdekesség még vele kapcsolatban, hogy elvégezte a TV2 műsorvezető és szerkesztő-riporter képzését, és az az álma, hogy műsorvezetőként vagy hírolvasóként dolgozzon. Az eljegyzés után nem sokkal a pár újabb hírt közölt: első gyermeküket várják, méghozzá egy kislányt. 

A sztáredző és menyasszonya korábban a Mokka vendégei voltak, ahol Viktória elmondta, mindig is vágyott a családalapításra. 

„Kezdetben én fiatalon szerettem volna anyuka lenni, utána teltek az évek, és nyilvánvalóan, ahogy az ember elképzeli, nem mindig úgy alakul. Én sosem voltam az a mindenáron típus. Az első számú dolog az volt, hogy szerettem volna valaki olyat találni, akivel el tudom képzelni, hogy életem végéig vele maradok. Az első számú szempont az megvolt, mert megtaláltam ezt az embert. Utána mind a ketten tudtuk, hogy szeretnénk családot, így nem volt kérdés, hogy ez hogyan fog alakulni” – mesélte a riportban. A büszke kismama most egy különleges fotóval örvendeztette meg a követőit. Egy olyan képet tett közzé magáról, amin anyaszült meztelenül látható. A fotót ide kattintva nézheted meg!

Nagy Zoé Viktória és Shane Tusup

Nagy Zoé Viktória és Shane Tusup (Fotó: Instagram)

Nem ő az első

1991-ben a második gyerekével várandós Demi Moore meztelenül pózolt a Vanity Fair magazin címlapján. 

„Nagyon jól emlékszem az egészre. Azt is látom, milyen hatással volt ez a világunkra, a nőkre, ez egyfajta engedélyt adott arra is, hogy elfogadjuk magunkat várandósan. Egyúttal ez volt az a pillanat, amikor önmagam voltam és ezt ki is tudtam fejezni, nem akartam magam másnak mutatni, mint ami voltam” – emlékezett vissza évekkel ezelőtt a színésznő Naomi Campbell online műsorában.

A várandós Demi Moore meztelen fotósorozata nagy port kavart 29 évvel ezelőtt

A várandós Demi Moore meztelen fotósorozata anno nagy port kavart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top