Stohl András extra cuki apa-lánya fotót posztolt

D. A. | 2024. Szeptember 12.
A büszke apuka egy szentimentális fotót osztott meg kettejükről, ahol a kicsi Bella a nyakában ül. Az alkalom ritka, hiszen eddig nem igazán láthattuk a kislányt.

Stohl András és párja, Vica 2020 júliusában mondták ki a boldogító igeneket egymásnak. A pár 2015 óta van együtt, és a 19 év korkülönbség miatt sokan azt jósolták, a dolog nem lesz hosszú életű, ők azonban rácáfoltak a kétkedőkre. Az esküvő után a gyermekáldás sem váratott sokáig magára, 2022-ben született meg az első közös gyermekük, aki a Bella nevet kapta.

A kislányt nem nagyon teszik ki a kirakatba, ritkán osztanak meg bármilyen információt – vagy képet, ha már itt tartunk – róla, épp ezért annyira különleges, hogy egy közös apa-lánya fotót posztolt a színész az Instagram oldalára.

A felvétel Szentendrén készült, a két éves, copfos kislány az édesapja nyakában ül, és úgy tűnik, közösen élvezik a város nyújtotta látnivalókat.

Stohl Andrásnak korábbi kapcsolataiból négy másik gyermeke is született, Luca, Rebeka, Franciska és András. A hatalmas családról karácsonykor készült közös fotó, ezen azonban a legkisebbek arca nem látszódott.

A színész még januárban mesélt arról, hogy nagyon másképp éli meg most az apaságát, mint korábban: „Nagyon más fiatalon és az én koromban apának lenni. Az első és az ötödik gyerekem közt óriási a korkülönbség, és az évtizedek alatt nyilván sok tapasztalatot gyűjtöttem, változtam. Ma más vagyok, talán mert benőtt a fejem lágya.” Akkor azt is elárulta, hogy szereti otthon tölteni az idejét, és a kondijára is nagyon odafigyel, hiszen 56 éves múlt.

Exit mobile version