nlc.hu
Sztárok

Stohl András az apaságról

Stohl András: „Ma más vagyok, talán mert benőtt a fejem lágya”

Ma már a pihenés is teljesen mást jelent neki.

Stohl Andrásnak 2022-ben, 55 évesen született meg ötödik gyermeke. A műsorvezetőnek addig négy gyermeke volt: az első házasságából Luca és Rebeka, a másodikból pedig AndrisFranciska és most már Bella. Ráadásul nem sokkal később nagypapai örömök elé is nézett, amikor Luca életet adott első gyermekének

Stohl András

Fotó: Trenka Attila

Habár a színész a mai napig elképesztően elfoglalt és egyszerre szerepel színpadon és tévében, valamit mégis változtatott rajta idővel az apaság. „Nagyon más fiatalon és az én koromban apának lenni. Az első és az ötödik gyerekem közt óriási a korkülönbség, és az évtizedek alatt nyilván sok tapasztalatot gyűjtöttem, változtam. Ma más vagyok, talán mert benőtt a fejem lágya” – fogalmazott András a Best magazinnak. A színész-műsorvezető ezt követően arról is beszélt, rengeteg a munkája, de ő ezt mázliként éli meg. 

Elégedett, boldog vagyok, lenyugodtam. Megszűnt a rám jellemző feszültség, nem kell leengedni a gőzt, mert nincs gőz. Ha szabad az estém, szeretek otthon lenni, az az igazi pihenés. Figyelek a kondícióm megőrzésére, ötvenhat múltam, ez fontos, ezért rendszeresen edzek, vagy ha időm engedi, megyek az erdőbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top