nlc.hu
Sztárok

Stohl András foglalkoztatott színész

Stohl András 55 évesen élete formájában van

Stohl András foglalkoztatott színész, remekel a Sztárban sztárban és magánéletében is teljes az egyensúly, hamarosan ötszörös apuka lesz.

Stohl András 55 évesen élete formájában van: színházban játszik, próbál mindennap, emellett pedig elvállalta a Sztárban sztár című műsort, ahol hétről hétre mások bőrébe bújva szórakoztatja a nézőket. Nemrég kiderült, hogy hamarosan újra édesapa lesz, ugyanis a feleségével, Vicával úton van az első közös gyermekük. 

Stohl András kirobbanó formában

Fotó: Sajtószoba

„Alapvetően szuperek a szerepek, amiket eddig kaptam a stábtól. A gyerekeim nagyon örültek annak, hogy felkértek a műsorra. Mivel tudják, hogy az életem része a szereplés, ezért hétről hétre kitartóan drukkolnak nekem. Tudják és látják, hogy milyen, amikor izgulok, hiszen már sokat és sokszor láttak színpadon, de ez most egy egészen új és más terep. Minden produkciónál stresszelek és próbálom kihozni magamból a maximumot” – nyilatkozta az nlc.-nek a Sztárban sztárról Stohl András.

Emellett színházi feladatait sem hanyagolja el: december 17-én mutatta be a Vígszínház a Sirály című darabot, amelyben Stohl András játssza Trigorint.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top