nlc.hu
Sztárok

Születésnapi interjú Stohl Andrással

Stohl András 55 éves lett: „Vannak helyzetek, amikor egyáltalán nem számít a korom”

Születésnapján kérdeztük Stohl Andrást.

Ma ünnepli az 55. születésnapját Stohl András, aki még mindig olyan hatalmas energiákkal létezik, mint amikor megismerte a közönség. Színházban játszik, próbál mindennap, emellett pedig elvállalta a Sztárban sztár című műsort, ahol hétről hétre mások bőrébe bújva szórakoztatja a nézőket. Nemrég kiderült, hogy hamarosan újra édesapa lesz, ugyanis a feleségével, Vicával úton van az első közös gyermekük

Hogyan ünneplitek a születésnapodat?

Alapvetően nem lesz nagy ünneplés, inkább a kerek évfordulókon szoktunk nagy bulikat tartani, majd a hatodik x-nél csapunk egy óriási partit a családommal és a barátokkal. Az idei, az 55. ezért szűkebb körben zajlik: elmegyünk a kedvenc éttermünkbe, mert hihetetlen szerencse, hogy aznap este pont nem játszom.

Stohl András a héten 55 éves lesz (foto: Phdr Communication kft)

Stohl András a héten 55 éves lesz (Fotó: Phdr Communication)

Foglalkoztat az idő múlása? Hogy állsz a korodhoz?

Időszakos, hogy mikor foglalkozom vele. Vannak helyzetek, amikor egyáltalán nem számít a korom, de most a Sztárban sztár kapcsán valamilyen szinten fontos tényező, hiszen van 5-6 versenyző, aki konkrétan a gyerekem lehetne. Ettől függetlenül nem görcsölök be tőle, inkább megmosolyogtat, hogy 55 leszek.

Ha már Sztárban sztár, akkor van olyan karakter, akinek szívesen a bőrébe bújnál? 

Nincs olyan kitüntetett karakter, akit szeretnék eljátszani. Alapvetően szuperek a szerepek, amiket eddig kaptam a stábtól. A gyerekeim nagyon örültek annak, hogy felkértek a műsorra. Mivel tudják, hogy az életem része a szereplés, ezért hétről hétre kitartóan drukkolnak nekem. Tudják és látják, hogy milyen, amikor izgulok, hiszen már sokat és sokszor láttak színpadon, de ez most egy egészen új és más terep. Minden produkciónál stresszelek és próbálom kihozni magamból a maximumot.

stohl andrás sztárban sztár

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top