nlc.hu
Sztárok

Amanda Lear bőrébe bújik Stohl András

Stohl András: „Cicit tudunk majd csinálni?” – Amanda Learnek öltözött be a színész

A kamerák előtt bújt estélyibe és magassarkúba a színész.

Stohl András vasárnap este, a Sztárban Sztár 8. második adásában Amanda Lear bőrébe fog bújni. Az 54 éves színész Kiss Márk stylist-hoz ment egy kis stílustanácsadásért.

Stohl András

Stohl András nem először bújik női ruhába: Az Őrült nők ketrece című darabban már gyakorlatot szerzett – Fotó: Sajtószoba

Mindenképpen próbáljunk cipőt is, mert egy brutál magassarkú jön ehhez a ruhához. (…) Ez egy nagyon szép monokróm szett lesz”” – mondta Stohlnak a Sztárban Sztár stylist-ja, aki egy arany színű, elegáns overált és egy arany színű magas sarkú cipőt adott a színésznek, hogy próbálja fel. 

Stohl zokniban bújt bele a női cipőbe, az estélyit pedig a farmerjára húzta fel. “Azért a csajoknak, apám, mit kell kiállniuk, csak azért, hogy nekünk tetszenek!” – jelentette ki öltözködés közben. 

És cicit tudunk majd csinálni?” – kérdezte a stylistot, mire Márk: “Csinálunk cicit is, és lehet, hogy teszünk rád egy ‘csípőprotézist’ is, hogy még formásabb és kerekebb legyen a forma“.

Olvass még a Sztárban Sztár 8. versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top