nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár: Szekeres Adrienn Pitbull bőrébe bújiik

Szekeres Adrienn a rapper Pitbullról: „Ezt a típusú férfit én utálom”

Kemény kritikát kapott az énekesnő a Sztárban Sztár első adásában, felszívta magát a másodikra.

Szekeres Adrienn csípős kritikákat kapott a Sztárban Sztár első adásában, most viszont azt ígéri, hogy olyat mutat, amit még soha senki sem láthatott tőle – derült ki a Tények Plusz riportjából. Az énekesnő egy kopasz, nagyszájú rapper – Pitbull – bőrébe bújik, ami hatalmas kihívás a 48 éves énekesnőnek, de ezt nem bánja.

Szekeres Adrienn

Szekeres Adriennek ezúttal egy férfi előadót kell utánoznia – Fotó: Sajtószoba

Szekeres Adrienn felszívta magát és teljes lazasággal érkezett a táncórára. Elárulta, hogy ez a zenei műfaj nagyon távol áll tőle, és magát az előadót sem ismerte eddig, sőt emberileg sem tud azonosulni vele, de ennek ellenére azt ígéri, hogy most biztosan ki fog lépni a komfortzónájából. 

Ezt a típusú férfit én utálom, nekem az életembe ilyen ember biztos, hogy be nem tenné a lábát, hogy ha véletlenül szembe jönne. Akit ő alakít és a zenei életben, amit ő képvisel, ez a hímsoviniszta, sokcsajos felállás tőlem nagyon távol áll” – vallotta be Pitbullról.

Olvass még a Sztárban Sztár 8. évadának versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top