nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár: Galambos Dorina esett ki elsőnek

„Nem csináltam elég hülyét magamból” – Galambos Dorina a Sztárban Sztár-os kieséséről

Az énekesnő elsőként búcsúzott a Sztárban Sztár 8. évadától.
Galambos Dorina

A Sztárban Sztár 8. évadának első élő show-ja végén Galambos Dorina és Zámbó Krisztián került a veszélyzónába. A nézők a Csepregi Évát utánzó Zámbó Krisztiánt juttatták tovább, így ő folytathatta a versenyt. Galambos Dorina számára pedig már az első adás után véget ért a Sztárban Sztár.

„Nagyon élveztem és őrületes buli volt, hátul a kulisszák mögött is, meg a színpadon is. Fantasztikus versenytársaim vannak. (…) Egyébként én élveztem, nagyon szerettem a dalt, amit előadtam. Szerintem oda is tettem, de lehet, hogy túl alter volt” – vélekedett a kieséséről Tillának az élő show végén, majd hozzátette: „Nem csináltam elég hülyét magamból”.

„Ennél azért bonyolultabb a Sztárban Sztár” – reagált Dorina kijelentésére a műsorvezető.

Galambos Dorina – aki 18 év után tért vissza a képernyőre – a műsor online riporterének, Budavári Fülöpnek azt nyilatkozta a kiesés után, hogy úgy érzi, a dalában ennyi volt. Bevallotta, rengeteget készült, és szerinte sok minden benne maradt. „Hosszabb pályafutásra számítottam ebben a műsorban, de igazából elégedett vagyok a teljesítményemmel, amit ma dalban nyújtottam. Nagyon örülök, hogy részt vehettem a műsorban. (…) Nagyon lelkes voltam, de most belém szorult az a sok minden, amit még tudtam volna mutatni. (…) Itt jobban jár az ember, ha bulis dolgokat csinál, én meg inkább komolyan veszem a zenét” – mondta.

Dorina egyébként a La Roux extravagáns énekesnője, Ellie Jackson bőrébe bújt és a Bulletproof című dalt adta elő. Produkciójára 30 pontot kapott a zsűritől.

Olvass még a Sztárban Sztár 8. évadának versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top